Book of Ra Deluxe

Joacă-te Book of Ra Deluxe gratis pe RotiriGratuite!

Book of Ra Deluxe Novomatic
Click aici sa joci GRATIS Book of Ra Deluxe
icon slot 777
Număr de role
5
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
10
icon slot rtp
RTP
95.1%
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon scatter
Simbolul Scatter
Cartea Magică
icon producator
Producător Joc
Novomatic

Atunci când cauți un joc care să te ajute să evadezi din rutină și să pătrunzi într-o lume plină de magie și mister, Book of Ra Deluxe slot este una dintre cele mai bune alegeri. Parte a sloturilor din gama Book of Ra, jocul te face să intri în pielea unui celebru explorator, care descoperă comorile ascunse ale Egiptului antic. Dacă încă nu ai încercat versiunea Deluxe de la Novomatic, este momentul să afli totul despre aceasta, de la simboluri și mod de joc până la funcții speciale. Joacă și tu Book of Ra Deluxe gratis pe RotiriGratuite.ro!

Book of Ra Deluxe Novomatic – cum arată ecranul de joc

Book of Ra Deluxe slot este un joc care te captivează atât prin poveste, cât și prin grafica de calitate excelentă. Fiind realizat de Novomatic, slotul acordă maximă atenție imaginii, sunetului și animațiilor – toate se completează perfect. Fundalul este și el cu grijă, înfățișând un perete plin de hieroglife.

Acțiunea jocului își are originea în istoria și legendele Egiptului, însuși numele provenind de la Ra, unul dintre cei mai puternici zei ai egiptenilor. De aceea, așteaptă-te ca în Book of Ra Deluxe Novomatic să vezi simboluri precum scarabeul, faraonul sau chiar cartea zeului Ra. Alături de tine va fi un curajos explorator, pe care creatorii jocului l-au gândit pornind de la celebrul Indiana Jones.

Book of Ra Deluxe slot se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, butoanele de joc aflându-se în partea de jos a ecranului, în timp ce în stânga și în dreapta sunt afișate liniile de plată. Book of Ra Deluxe gratis are aceeași structură ca varianta cu mize reale.

Plăți și rata de plată în Book of Ra Deluxe slot 

Book of Ra Deluxe Novomatic are 10 linii de plată, pe care le poți selecta în funcție de preferințe, putând să joci chiar și cu o singură linie. În cazul în care nu ai încă experiență în lumea jocurilor de noroc sau vrei să te familiarizezi cu slotul, poți exersa mizând pe toate cele 10 linii în Book of Ra Deluxe gratis. Câștigurile se acordă pentru combinații de la stânga la dreapta, pe liniile selectate, mai puțin în cazul Scatterului, care plătește de pe orice poziție.

Din punct de vedere al șanselor de câștig, Book of Ra Deluxe slot are un RTP de 95.1% și este considerat un joc cu volatilitate crescută. Acest lucru înseamnă că slotul oferă câștiguri consistente, chiar dacă nu foarte frecvente. În general, jucătorii care iubesc riscul și câștigurile atractive se îndreaptă către sloturi cu o volatilitate cât mai mare. Încearcă și tu Book of Ra Deluxe gratis și vei observa mai bine frecvența și valoarea rotirilor câștigătoare.

Cum se joacă Book of Ra Deluxe gratis

Book of Ra Deluxe Novomatic este un slot simplu de înțeles, așa că îl poți juca indiferent de nivelul tău de experiență în gambling. Butoanele de joc se află în partea de jos a ecranului și le poți folosi în felul următor, de la stânga la dreapta:

  • Meniu – este butonul pe care apeși atunci când vrei să afli mai multe despre Book of Ra Deluxe Novomatic. Aici găsești regulile de joc, valorile fiecărui simbol, precum și detalii de pe plăți. Tot pe butonul de Meniu poți apăsa dacă dorești să modifici setările, adică să activezi/ dezactivezi funcția de dublaje Gambling.
  • Linii – aici apeși pentru a crește sau descrește numărul de linii. Poți face asta și în varianta Book of Ra Deluxe demo.
  • Miza totală – de la acest buton poți micșora sau crește miza, inclusiv în Book of Ra Deluxe demo, apăsând pe minus sau pe plus. Nu uita că și câștigurile sunt mai consistente atunci când folosești mize mai mari.
  • Soldul contului va fi întotdeauna afișat în partea de mijloc. În cazul Book of Ra Deluxe free, soldul afișat este unul virtual.
  • Miză maximă – apasă pe acest buton dacă vrei să joci cu cea mai mare miză posibilă pentru numărul de linii de plată active. Dacă în jocul cu mize reale ți se pare riscant să încerci un joc cu miză maximă, o poți face fără griji în Book of Ra Deluxe demo.
  • Auto – aici se află opțiunea de rotire automată. Practic, după ce ai stabilit miza și numărul de linii, poți alege ca rotirile să se realizeze singure, fără ca tu să mai intervii. Funcția e disponibilă și în Book of Ra Deluxe free.
  • Start – de aici declanșezi fiecare rotire. Îți recomandăm să apeși acest buton doar după ce ai ales valoarea pe care vrei să o pariezi. Poți declanșa rotirea și apăsând pe tasta Space de pe tastatura laptopului sau PC-ului tău.

Așa cum observi, Book of Ra Deluxe free și varianta mize reale au aceleași butoane și aceeași modalitate de joc.

Simboluri și funcții speciale în Book of Ra Deluxe

În  Book of Ra Deluxe demo te vei întâlni cu o serie de simboluri care te invită la aventură, însă cele mai valoroase dintre ele sunt masca faraonului și exploratorul Indiana Jones. Cartea zeului Ra este simbol Scatter și le poate substitui pe restul. În plus, 3 Scatters îți oferă 10 jocuri gratuite și un simbol expandabil, ce se poate extinde și înlocui alte simboluri, pentru câștiguri suplimentare.

Iar pentru că din Book of Ra Deluxe nu putea lipsi funcția specială de dublaje, ai la dispoziție runda de Gamble, care te ajută să îți crești câștigul. Gamble se accesează foarte simplu, inclusiv în Book of Ra Deluxe free: odată ce ai obținut o combinație câștigătoare, Gamble îți apare în locul butonului de Start. Dacă apeși aici, vei avea de pariat pe culoarea unei cărți, care oscilează foarte rapid între roșu și negru. Dacă ghicești, îți dublezi câștigul, dacă nu, îl pierzi și te întorci automat la joc. Poți alege să stopezi oricând runda de dublaje gamble și să colectezi câștigurile obținute.

Concluzii

Fie că joci Book of Ra Deluxe demo sau pe miză reală, jocul te va captiva cu siguranță și te va face să te simți în mijlocul unei povești cu aventură, mister și comori tentante. De aceea, merită să testezi și tu acest slot și să experimentezi un joc ce îmbină mitologia cu lumea plină de adrenalină a gamblingului. Încearcă și tu Book of Ra Deluxe free!