Book of Ra Deluxe

Cu Book of Ra deluxe demo evadezi din rutină direct în Egiptul Antic! Dacă vrei să joci ceva cu magie, mister și câștiguri enorme, ai ajuns la locul potrivit! La noi pe site poți juca nenumărate păcănele gratis de la producători de top. Gama Book of Ra este și ea prezentă, iar tu o să devii un Indiana Jones Junior renumit! Dacă încă nu ai încercat versiunea Deluxe de la Novomatic, este momentul perfect!

Book of Ra Deluxe Novomatic
Click aici sa joci GRATIS Book of Ra Deluxe
icon slot 777
Număr de role
5
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
10
icon slot rtp
RTP
95.1%
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon scatter
Simbolul Scatter
Cartea Magică
icon producator
Producător Joc
Novomatic

Book of Ra Deluxe demo – o aventură antică te așteaptă!

Book of Ra deluxe demo este un joc care te captivează prin povestea interesantă, dar și prin grafica de calitate! Până la urmă jocul este realizat chiar de Novomatic, producător cu care noi am avut doar experiențe inedite! 

Acțiunea din Book of Ra deluxe slot este inspirată din istoria și legendele Egiptului. Acest lucru e clar când te uiți la simboluri, deoarece o să vezi scarabeul, faraonul sau chiar cartea zeului Ra. Alături de animațiile grozave, chiar vei avea impresia că ești în mijlocul acțiunii. Nouă ne-a prins o mini vacanță la piramide, chiar dacă a fost în antichitate! Dacă ești interesat de ce fel de plăți te așteaptă, dar și funcții și mod de joc, citește în continuare

 Book of Ra Deluxe slot – structură și plată

Book of Ra Deluxe demo are 10 linii de plată, care îți vor da câștiguri pe 5 role și 3 rânduri. Partea cea mai bună, care face din acest slot trebuie neapărat încercat, este flexibilitatea. Orice jucător venit de la un Shining Crown slot de bază o să se poată adapta! Interfața este foarte simplă de înțeles, iar liniile de plată sunt ajustabile dorințelor tale. Câștigurile se acordă pentru combinații de la stânga la dreapta, pe liniile selectate, mai puțin în cazul Scatterului. Acesta plătește de pe orice poziție, după cum vei vedea!

Nici șansele de câștig nu se lasă mai prejos! Book of Ra Deluxe free play are un RTP de 95.1% iar volatilitatea este mare. Acest lucru înseamnă că slotul oferă câștiguri consistente, chiar dacă nu foarte frecvente. Dacă îți place adrenalina și să simți de parcă fiecare rotire contează, atunci îți va plăcea acest tip de joc!

Cum se joacă Book of Ra Deluxe demo?

Book of Ra Deluxe demo este un slot simplu de înțeles. Imediat ce dai de cap butoanelor totul merge lin. Butoanele de joc se află în partea de jos a ecranului și le poți folosi în felul următor, de la stânga la dreapta:

  • Meniu – este butonul pe care apeși atunci când vrei să afli mai multe despre Book of Ra Deluxe Novomatic. Aici găsești regulile de joc, valorile fiecărui simbol, precum și detalii de pe plăți. Tot pe butonul de Meniu poți apăsa dacă dorești să modifici setările, adică să activezi/ dezactivezi funcția de dublaje Gambling.
  • Miza totală – de la acest buton poți micșora sau crește miza, inclusiv în Book of Ra Deluxe demo, apăsând pe minus sau pe plus. Nu uita că și câștigurile sunt mai consistente atunci când folosești mize mai mari!
  • Miză maximă – apasă pe acest buton dacă vrei să joci cu cea mai mare miză posibilă pentru numărul de linii de plată active. Dacă în jocul cu mize reale ți se pare riscant să încerci un joc cu miză maximă, o poți face fără griji în Book of Ra Deluxe demo.
  • Auto – aici se află opțiunea de rotire automată. Practic, după ce ai stabilit miza și numărul de linii, poți alege ca rotirile să se realizeze singure, fără ca tu să mai intervii. Funcția e disponibilă și în Book of Ra Deluxe free.
  • Start – de aici declanșezi fiecare rotire. Îți recomandăm să apeși acest buton doar după ce ai ales valoarea pe care vrei să o pariezi. Poți declanșa rotirea și apăsând pe tasta Space de pe tastatura laptopului sau PC-ului tău.

Book of Ra Deluxe demo – simboluri și funcții speciale 

În  Book of Ra Deluxe demo te vei întâlni cu o serie de simboluri care te invită la aventură, dar care vor declanșa și magii misterioase! Cele mai valoroase dintre ele sunt masca faraonului și exploratorul. 

  • Simbol Scatter: Cartea zeului Ra este simbol Scatter și le poate substitui pe restul, ajutându-te în misiunea ta de a câștiga Dacă prinzi 3 simbolui Scatter o să te bucuri de 10 jocuri gratuite și un simbol expandabil, ce se poate extinde pentru a înlocui alte simboluri. Cine ar spune nu  câștigurilor suplimentare?
  • Gamble: dintr-un joc ca acesta nu putea lipsi funcția specială de dublaje. Odată ce ai obținut o combinație câștigătoare, Gamble îți apare în locul butonului de Start. Dacă apeși aici, vei avea de pariat pe culoarea unei cărți. Culoarea este randomizată la fiecare rundă între negru și roși. Dacă ghicești, îți dublezi câștigul, dacă nu, îl pierzi și te întorci automat la joc. Dacă nu vrei să riști, poți alege să stopezi oricând runda de dublaje gamble și să colectezi câștigurile obținute.

Concluzii

Fie că joci Book of Ra Deluxe demo sau pe miză reală, jocul te va dista pe cinste și te va captiva încă de la prima rotire! Dacă vrei să duci mitologia și jocul la următorul nivel, Book of Ra Deluxe Superbet este întotdeauna o variantă! La noi pe site ai cele mai de top casinos online, unde poți găsi bonusuri cu de toate!