Jacks or Better

Joacă-te acum Jacks or Better gratuit pe RotiriGratuite!

Jacks or Better gratis
Click aici sa joci GRATIS Jacks or Better
icon producator
Producator Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon slot rtp
RTP
98.45%
icon slot 777
Număr de role
5
icon linii de plata
Linii de plată
20

Dacă îți plac jocurile de poker și sloturile, atunci trebuie neapărat să încerci Jacks or Better EGT, un joc ce îmbină armonios funcțiile pe care le regăsim la sloturi cu regulile de joc de la poker. Modul de joc este simplu la prima vedere – primești 5 cărți și trebuie să iei decizia de a păstra cărțile bune și de a le arunca pe cele nefolositoare, cu scopul de a obține una dintre mâinile câștigătoare. Încearcă Jacks or Better gratis pe rotirigratuite.ro și vezi dacă se prinde de tine vreo mână norocoasă!

Jacks or Better gratis – grafică și ecran de joc

Dacă nu ai mai jucat până acum video poker și ești obișnuit cu sloturile, s-ar putea ca ecranul de joc să ți se pară încurcat. Vei vedea că lucrurile nu sunt atât de complexe precum crezi. Practic, ecranul de joc este împărțit în 3: în partea de sus ai mâinile câștigătoare și câștigurile pe care le poți obține cu anumite mize, în partea de mijloc ai cele 5 cărți cu ajutorul cărora va trebui să construiești o mână bună, iar în partea de jos ai butoanele de joc. Grafica jocului este una simplă, retro, ce te duce cu gândul la jocurile de la aparate din sălile tradiționale. EGT a gândit ecranul de joc într-un mod simplu, tocmai pentru a se putea descurca chiar și jucătorii începători.

Jacks or Better EGT – RTP de 98.45%

Jacks or Better EGT are un RTP de 98.45%, mai mare decât payout-ul pe care îl vedem la sloturi, mai mic decât cel specific jocurilor de masă. RTP-ul mare îți aduce din start câștiguri mai mari, iar acesta este încă un motiv pentru care ar trebui să încerci Jacks or Better, unul dintre cele mai populare și apreciate versiuni de video poker.

Jacks or Better – cum joci?

Dacă faci parte din categoria jucătorilor începători, îți recomandăm să începi cu o versiune de Jacks or Better gratis pentru a testa toate butoanele și funcționalitățile jocului. Scopul jocului este să formezi o mână bună cu ajutorul celor 5 cărți pe care le ai în față. După ce primești cele 5 cărți, trebuie să decizi ce cărți păstrezi și pe care le arunci. De cele mai multe ori, alegerea este una simplă (mai ales pentru jucătorii care cunosc regulile de poker), însă pot exista și mâini mai complicate ce necesită un timp de gândire mai mare. Ar trebui să știi faptul că există tot felul de strategii ce te învață ce să faci în anumite situații pentru a ieși în câștig. În orice caz, după ce ai decis ce cărți păstrezi (apeși pur și simplu pe ele și vor fi marcate cu eticheta Held) și ce cărți arunci, trebuie să apeși butonul Deal din partea dreaptă jos pentru a primi cărți noi în locul celor la care ai renunțat. Înainte de a face asta, trebuie să alegi miza cu care vrei să joci – miza minimă este de o monedă, iar miza maximă este de 10 monede. Practic, pentru a juca Jacks or Better EGT ai nevoie doar de butonul Deal cu ajutorul căruia primești cărți noi în locul celor vechi (un fel de rotire la jocul clasice de slot). Vei vedea că jocul de video poker este atât distractiv, cât și plin de adrenalină, mai ales în momentele în care știi că decizia ta îți poate aduce un câștig mare sau din contră, te poate face să pierzi pariul.

Jacks or Better EGT – mâini câștigătoare și plăți

Mâinile câștigătoare sunt cele pe care le știi din Poker – chintă roială (10, A, J, Q, K – de aceeași culoare), chintă de culoare (5 cărți consecutive de aceeași culoare), careu sau 4 cărți de un fel, trei cărți de un fel și o pereche, 5 cărți de aceeași culoare (nu trebuie să fie consecutive), chintă (5 cărți consecutive de culori diferite), trei cărți de un fel, 2 perechi și Jacks or Better (o pereche de JJ, KK, QQ sau AA). Chinta roială plătește cel mai bine – la o miză de doar o monedă, obții un câștig de 250 monede, în timp ce miza maximă îți aduce un câștig de 4.000 monede. Chinta de culoare îți aduce și ea un câștig minim de 50 monede și unul maxim de 250 monede, iar careul îți aduce un câștig între 25 și 125 monede. Tabelul cu plăți îl vei vedea pe tot parcursul jocului în partea de sus a ecranului de joc.

Jacks or Better – caracteristici speciale

Varianta clasică a jocului Jacks or Better EGT nu are caracteristici speciale, însă există diverse variante ale acestui joc pentru cei care își doresc și mai multă adrenalină. Spre exemplu, varianta multi-hand îți permite să joci până la 10 mâini dacă vrei să pui mâna pe câștiguri într-un mod mult mai rapid. Alte variante introduc în joc multiplicatori, cărți bonus, simboluri wild și jackpot-uri progresive care te motivează și mai mult să alegi cu grijă cărțile pentru a ajunge la cea mai bună mână. Îți recomandăm însă să începi cu jocul clasic Jacks or Better gratis pentru a prinde regulile de joc și ulterior poți încerca și alte variante ale jocului.


În concluzie, Jacks or Better este un joc de video poker ce merită testat, mai ales dacă ești un împătimit al jocurilor de poker. Practic, regulile de joc le știi, mai trebuie doar să îți testezi strategiile și în cadrul unui joc de tip slot. Acum poți încerca Jacks or Better gratis pe rotirigratuite.ro pentru și mai multă adrenalină și pariuri plasate cu bani virtuali! Dacă simți că este ziua ta norocoasă, nu ezita să treci și la varianta cu bani pentru a te bucura de câștiguri reale!