Joker Poker

Joacă-te acum Joker Poker gratuit pe RotiriGratuite!

Joker Poker gratis
Click aici sa joci GRATIS Joker Poker
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
98,47%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
NU
icon slot 777
Număr de role
0
icon linii de plata
Linii de plată
10

Dacă jocurile de poker și sloturile sunt preferatele tale, atunci avem o surpriză pentru tine! EGT vine cu Joker Poker free, un joc care le combină pe amândouă. Variezi ca la jocuri de păcănele, dar câștigi ca la poker! Nu ne crezi? Joacă și tu Joker Poker gratis pe RotiriGratuite și câștigă cele mai bune mâini! Este simplu și distractiv!

Joker Poker gratis – grafică

Grafica Joker Poker gratis este extrem de simplă, specifică jocurilor EGT pe care probabil le știi de la colecția bogată de păcănele cu care ne-a obișnuit. Păstrează strictul necesar și se axează mai mult pe funcționalități.

Animațiile sunt și ele puține la Joker Poker EGT. Îți arată, în mod discret, câștigurile și mâna câștigătoare. Putem spune că dezvoltatorul nu s-a complicat cu tot felul de stilizări și s-a concentrat pe oferirea unui joc simplu, cu câștiguri bune, care nu intenționează „să-ți ia ochii” cu grafică spectaculoasă. În capitolul următor, vom vedea că Joker Poker demo nu are nevoie de un aspect ieșit din comun pentru a fi atractiv, iar asta datorită plății excelente.

Cât plătește Joker Poker EGT?

După câteva runde cu Joker Poker free, te vei convinge că acest joc plătește extrem de bine. Rata de plată este extrem de bună, de 98,47%. Joker Poker EGT este cu 2 procente și jumătate mai mare decât media coeficientului RTP al sloturilor și undeva la media RTP-urilor jocurilor de cărți de casino precum blackjack.

Jocul plătește atunci când combinațiile de cărți sunt câștigătoare. Acestea sunt cele clasice ale jocului de poker, plus câteva speciale.

Cum se joacă Joker Poker gratis?

Joker Poker demo are un mod ușor de funcționare, specific jocurilor EGT. De fapt, butoanele sunt la fel ca la orice alt joc creat de acest furnizor. Butoanele se află în partea de jos. În mijloc, sunt mizele tale. Acestea reprezintă și butoanele de spin. La Joker Poker free, poți pune mize de 1, 2, 3, 6 sau 10 fise. Apasă pe oricare dintre acestea și runda va porni.

În partea din dreapta la Joker Poker gratis este afișat câștigul, iar sub el, butonul de Gamble, unde îți poți dubla câștigul. În partea din stânga, poți seta viteza desfășurării cărților.

Un aspect important al Joker Poker free este că poți reține anumite cărți pentru runda următoare. Trebuie doar să apeși pe cartea pe care vrei să o reții. Poți reține mai multe cărți. Cele importante, cu șanse mari de câștig, sunt reținute în mod automat. Poți opta să nu le rețină dacă apeși pe cărțile în cauză. Cărțile reținute vor avea scris ”HELD” deasupra lor.

Joker Poker free – plăți

Plățile la Joker Poker EGT se fac în funcție de mâinile pe care le ai. Astfel, pentru o miză de 10 fise, câștigi cu următoarele mâini:

 • Kings or Better: o pereche de Regi sau Ași – 10 fise;
 • Two Pair: oricare două perechi – 10 fise;
 • Three of a Kind: 3 cărți de un fel – 20 fise;
 • Chintă: orice cărți în ordine numerică – 30 fise;
 • Flush: culoare, toate cărțile din aceeași suită – 50 fise;
 • Full House: 3 cărți de un fel și o pereche – 70 fise;
 • Four of a Kind: un careu, toate cele 4 cărți de același fel – 180 fise;
 • Straight Flush: chintă de culoare – 500 fise;
 • Wild Royal Flush: o chintă roială ce conține și Joker – 1.000 fise;
 • Five of a Kind: un careu și Joker – 2.000 fise;
 • Natural Royal Flush: chintă roială naturală, fără Joker. Cărțile au aceeași culoare, sunt în ordine numerică, iar cea mai mare este Asul – 9.500 fise.

Joker Poker EGT – caracteristici speciale

Chiar după numele său, poți să-ți dai seama că Joker Poker demo are un element special. Este un joc de poker cu cartea Joker, dar în afară de aceasta, mai are și altă caracteristică specială. 

 • Cartea Joker: acționează ca o carte Wild. Substituie orice altă carte și poate forma mâini câștigătoare. Atunci când apare, nu scade valoarea câștigului, cu excepția chintei roiale. Cea naturală se plătește mult mai bine decât orice altă combinație câștigătoare.
 • Gamble: poți juca dublajele după orice rundă câștigătoare. Apasă butonul Gamble și ghicește culoarea cărții care urmează să fie aleasă aleatoriu din pachet. Câștigul tău se va dubla. Poți juca de mai multe ori pentru fiecare rundă. Dublajele se vor aplica asupra ultimului câștig. Spre exemplu, dacă ai dublat suma de la 10 la 20, următoarea va fi de la 20 la 40 și tot așa. Astfel, câștigul poate crește exponențial. Totuși, trebuie să iei în considerare faptul că dacă nu ghicești o singură dată, pierzi tot câștigul. De aceea, funcția se numește gamble (risc). Ai 50% șanse să ghicești.

Concluzii

Joker Poker gratis este genul de joc de care este aproape imposibil să te saturi. Este foarte simplu, interactiv și avantajos. Știm că țintești spre acea chintă roială naturală, deci nu ezita și încearcă și tu Joker Poker demo pe RotiriGratuite!