Magic Money Maze

Cu Magic Money Maze demo poți merge într-o aventură de proporții epice cu doar un click! Ești gata să întâlnești părinții fondatori ai Statelor Unite ale Americii? La mijloc se află secrete vechi și un labirint care te va duce la comori incredibile! Dacă vrei să explorezi trecutul, așa cum ai făcut-o și în Versailles Gold slot de exemplu, haide să vedem detaliile acestui joc!

Magic Money Maze demo
Click aici sa joci GRATIS Magic Money Maze
icon producator
Producător Joc
Pragmatic
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96.61%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon slot 777
Număr de role
5

Magic Money Maze demo – cunoaște președinții Americani!

În secunda în care vei deschide Magic Money Maze demo, vei observa grafica incredibilă. Verdele, culoarea banilor, este peste tot, alături de multe bancnote și monede! În cel mai bun caz, acestea vor ajunge și în contul tău, dar vor fi virtuale când joci demo. Simbolurile sunt și ele foarte elegante, demne de grandoarea președinților din trecut!

simboluri presedinti magic money maze gratis

Mai mult, fiecare personaj ese animat. De altfel, animațiile din Magic Money Maze demo sunt subtile, dar atenția la detaliu le face să fie de efect. Meniul este și el destul de elegant, albastrul combindându-se cu verdele. 

Când intri în modul de free spins, ecranul se schimbă într-o tablă alternativă, care seamănă cu cea din jocurile de societate. Ai inclusiv un pion, care e chiar logo-ul de la Pragmatic Play, alături de animale periculoase și președinți! Dar, ajungem și la specialele lui Magic Money Maze slot imediat!

Magic Money Maze demo: cum joci?

De obicei, jocurile de la Pragmatic Play, inclusiv Magic Money Maze demo, includ un fel de poză de fundal atunci când începi să joci. Poți să vezi aici detalii despre joc, precum volatilitatea, sau chiar o introducere a graficelor minunate specifice producătorului! Pentru a merge mai departe, doar dă click pe imagine.

De aici, prietenul tău cel mai bun o să fie butonul cu săgețile, prin care vei da spin. Poți să folosești și funcția „Autoplay” pentru a da spinuri automat, unde vei putea selecta câte și cum. Folosind „+” și „-” poți selecta și miza pe care dorești să o joci.

În partea din stânga a lui Magic Money Maze demo poți să schimbi câteva referințe de sistem, dar și să vezi liniile de plată și toate detaliile despre joc. Dar, nimic nu te va putea pregăti pentru funcțiile speciale! Când nimerești 3 simboluri bonus, banii vor începe să curgă, apoi o tablă de joc se va afla în fața ta. Va trebui să dai cu zarul pentru a mișca un pion. Este ca un fel de Monopoly, dar cu câștiguri în loc de proprietăți. Și, crede-ne, animațiile sunt foarte bune!

Nu uita că sloturile au feluri diferite de a fi jucate, dar și funcții diferite cu care să te obișnuiești. Dacă vrei să explorezi mai multe tipuri, aruncă un ochi peste păcănele online gratis!

Magic Money Maze free: simboluri și structură

Magic Money Maze demo are o structură clasică de 5×3, destul de des întâlnită, cu 10 linii de plată. Dar, această păcănea strălucește cu adevărat la alte aspecte – cum ar fi chiar multiplicatorul de x10.000 sau RTP-ul de 96.61%. Nici volatilitatea nu stă prea rău, chiar din contră, fiind de 5/5. Adică, câștigurile sunt mari, dar mai rare. Acest lucru o să îți garanteze un mediu propice de a da mâna nu numai cu președinți, dar și cu câștiguri!

Simbolurile din Magic Money Maze Pragmatic Play plătesc foarte bine, simbolul președintelui Lincoln ajungând și la 200$ pentru o miză de doar 1$. Restul simbolurilor cu președinți îți vor aduce maxim 50$, ceea ce e în continuare o valoare bună. Așa simboluri generoase rari vezi!

Magic Money Maze demo – funcții speciale

magic money maze simbol bani

Deși este o păcănea tematică, Magic Money Maze demo înclină mai mult spre un joc clasic. Nu vei vedea atât de multe din funcțiile obișnuite pe cât Pragmatic Play îți pune de obicei la dispoziție. Dacă asta este ce voiai, poți încerca Bomb Bonanza demo, un alt slot foarte interesant! Nu, aici, după cum spune și numele, vei avea un labirint inclus în joc. Uite mai jos cu ce te va uimi Magic Money Maze gratis!

  • Simbolul Bonus – apare pe orice role, iar când sunt prezente trei sau mai multe declanșezi funcția Magic Money Maze Bonus.
  • Simbolul banilor – simbolul Money din Magic Money Maze demo ia o valoare diferită la fiecare spin, ajutându-te să ai câșiguri și mai mari.
  • Magic Money Maze Bonus – odată intrat în acest mod de joc vei primi un număr de vieți, depinzând de câte simboluri Bonus ai avut. Trei astfel de simboluri îți dau 1 viață, 4 simboluri bonus îți dau 2 vieți, iar 5 simboluri bonus îți dau 4 vieți. Pionul tău o să fie capul unei gorile și va trebui să dai de un zar ca să te miști printre comori și animale periculoase. Dacă pici pe un astfel de animal ți se va lua o viață. Pentru a face rost de o viață în plus trebuie să pici pe inimi. Dacă avatarul tău cade pe mai mulți președinți, aceștia vor contribui spre un multiplicator de x2, x3 sau x10, depinzând de cât de mulți sunt. Similar, simbolul premiul cu bani îți va oferi un multiplicator între 0.1x și 1000x, iar simbolul Magic Money Maze Bonus între x2, x3, x4, x5 și x10.

Concluzie

După cum poți vedea, Magic Money Maze demo este președintele multiplicatoarelor! Poți să pleci în total cu de 10.000 de ori pariul tău doar după câteva spin-uri norocoase! Pregătește-te să te pierzi într-un labirint de bani cu această păcănea minunată, la care noi îți urăm mult spor la câștiguri!