Rise of Ra

Rise of Ra demo este unul din jocurile acelea de care parcă nu poți să te mai saturi! Dacă vrei o aventură de neuitat, ai ajuns în locul potrivit! Știi care este partea cea mai bună? Poți să încerci acest slot cu tematică bazată pe Egiptul Antic complet gratuit la noi pe site! Pregătește-ți lasoul, pălăria stil Indiana Jones și ochelarii de soare și haide să descoperi secretele piramidelor – și comorile din interior!

Deci, dacă îți plac sloturile inspirate de vânătoarele de comori, mai avem o sugestie pentru tine! Book of Ra demo este la fel de distractiv și plin de mumii și cufere antice cu aur!

Joacă Rise of Ra demo aici!
Click aici sa joci GRATIS Rise of Ra
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95.97%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
15
icon slot 777
Număr de role
5

Rise of Ra demo – întoarce-te în trecut și explorează Egiptul Antic!

De cum dai click să joci Rise of Ra demo ești transportat complet într-o altă lume. Înconjurat de un deșert vast, trebuie să îți găsești calea spre marile și misterioasele piramide. Să ajungi la comorile ascunde în acestea o să fie dificil, și vei avea obstacole pe drum. Rezolvă ghicitorile sfinxului și treci de alte probe într-o aventură epică!

Totul se simte real în Rise of Ra slot datorită graficii geniale, care îți oferă una dintre cele mai bune experiențe în materie de păcănele. Deși nu există prea multe animații, doar simbolurile speciale adaugă dinamism. Nu este ceva rău – dă chiar o atmosferă mai specială așa! Poate chiar ceva mai clasică, am putea spune.

Culorile din Rise of Ra demo sunt vibrante, dominând auriul. Ai și câteva accente de verde, culoarea banilor și noroculuI!  Parcă totul pare predestinat în acest slot – așa că, vezi ce îți pregătește EGT de data aceasta! Exact, producătorul este chiar EGT – celebru în România, dar și în afară! Astfel că, vei avea o experiență de neuitat!

Cum joci păcănele mitologie Rise of Ra?

Rise of Ra demo are un stil de joc simpluț, ușor de înțeles pentru orice tip de jucător. Așa că, fie că îți plac mai mult păcănelele clasice, sau îți place să experimentezi cu tot felul de scenarii creative, acest slot nu o să îți dea bătăi de cap. Așa cum ai făcut în toate sloturile de până acum, ca exemplu în Columbus deluxe, o să trebuiască să te folosești de butonul de pe margine pentru spinuri. O să vezi că alte două extensii ies din acesta – cea de sus te lasă să alegi câte rotiri automate dorești, iar cea de jos este folosită pentru a încasa suma câștigată.

Folosind bara de jos din Rise of Ra gratis poți să selectezi ce valoare vrei să aibă pariul tău, între 15 credite EGT și 300 de credite. Ai o balanță, adică un sold, destul de consistent – aș că nu te sfii și joacă-te cu diferite combinații de sume!

Structură și simboluri Rise of Ra demo

Rise of Ra demo are structura clasică de 5×3, cu 15 linii fixe pe care să câștigi în voie. RTP-ul este de 95,97%, fiind doar cu puțin mai mic decât valoarea medie de 96%. Volatilitatea este medie spre mare, ceea îți aduce câștiguri medii spre mari într-un timp direct proporțional! În mare, aceste două aspecte combinate fac jocul unul echilibrat, în care ai potențial de câștig destul de mare.

Simbolurile din Rise of Ra free slot sunt foarte detaliate, având un farmec aparte. Iată-le mai jos, alături de valorile pentru pariul minim:

 • Simbolul scarabeului mitic – valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 10000 EGT;
 • Simbolul Scatter – valoare minimă 30 EGT, valoare maximă 7500 EGT;
 • Simbolul faraonului – valoare minimă 2 EGT, valoare maximă 750 EGT;
 • Simbolul reginei Egiptului – valoare minimă 4 EGT, valoare maximă 1500 EGT;
 • Simbolul piramidei și simbolul ochiul lui Horus- valoare minimă 15 EGT, valoare maximă 250 EGT;
 • Simbolul hieroglifelor – valoare minimă 20 EGT, valoare maximă 400 EGT;
 • Simbolul sceptrului și simbolul statuiii lui Anubis –  valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 125 EGT;
 • Simbolul crucii Ankh, al vazei și al șoimului – valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 100 EGT;
 • Simbolul cufărului cu comori – valoare minimă 2 EGT, valoare maximă 100 EGT;

Funcții speciale din Rise of Ra păcănele gratis

Rise of Ra demo are funcții speciale care să te ajute în călătoria ta! Dacă le înveți, și poate îți faci și o strategie, le poți folosi pentru a acumula mai multe câștiguri! Bine, desigur că norocul îl încă este partea cea mai importantă. Te asigurăm că nu o să lipsească adrenalina și emoția de la fiecare rotire! Ai mai jos funcțiile importante:

 • Modul Autoplay – un ajutor magic pentru tine, ca să nu dai rotiri încontinuu. Acestea se vor da automat, doar selectează câte vrei!
 • Modul Rotiri Gratuite – după ce descifrezi hieroglifele, acestea vor forma cuvintele mult așteptate – ’’Scatter’’! Trei sau mai multe astfel de simboluri declanșează 15 rotiri gratuite cu un multiplicator prestabilit de x3. Poți redeclanșa această funcție, așa că cele 15 rotiri se pot dubla rapid!
 • Simboluri speciale – pe lângă simbolul Scatter, mai ai și simbolul Wild. Acesta substituie toate simbolurile cu excepția celui menționat în primă fază. Dacă ai mai mult de un astfel de simbol pe linie și câștigi ceva cu ajutorul său, o să ți se dubleze întregul câștig.
 • Modul Jackpot Cards – reprezintă o funcție cu patru niveluri, oferite aleatoriu jucătorului. Acesta trebuie să aleagă trei cărți pentru a completa un set de același fel, iar culoarea cărții corespunde unui nivel. Nivelul 1 este cel mai jos și este reprezentat de treflă, nivelul 2 e caro, nivelul 3 este cupa, iar nivelul 4 este pica, fiind cel mai înalt.
 • Modul Gamble – este valabil pentru orice sumă care este egală sau mai mică de 525 EGT. Alege roșu sau negru și vezi ce culoare ia cartea din fața ta!

Rise of Ra EGT are mai multe funcții de care să te folosești, comparativ cu păcănelele clasice precum Burning Hot demo, care au doar câteva disponibile. Așa că, rotește cu încredere și pornește moduri de joc distractive și generoase!

Concluzie 

Și, dacă tot te-ai făcut faraon pe Rise of Ra demo cu atâtea bogății, ce mai aștepți! Profită de ocazie și explorează categoriile jocuri de pe Rotiri Gratuite. Poți să îți pui și o coroană, pentru a simți mai bine satisfacția adusă de spinuri bune cu Shining Crown demo! Mult succes la rotit!