...

Sweet Bonanza

Plin ochi de dulciuri și comori, Sweet Bonanza demo este unul dintre cele mai vesele și căutate jocuri. Produs de Pragmatic Play, un creator de păcănele îndrăgit, te poți aștepta la calitate și o grafică detaliată, aproape chiar animată. Ai o întreagă lume de explorat, unde copacii sunt acadele iar tufișurile vată de zahăr. Iar pentru mai multă distracție cu acest tip de jocuri, încearcă și Bomb Bonanza demo!

Sweet Bonanza demo
Click aici sa joci GRATIS Sweet Bonanza
icon producator
Producător Joc
Pragmatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96.5%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
0
icon slot 777
Număr de role
6

Sweet Bonanza demo – descoperă Tărâmul Ducliurilor

Sweet Bonanza demo este un joc tematic, cu o grămadă de funcții palpitante. Deși și clasicele, precum Silzzling Hot deluxe, pot să fie la fel de dulci prin fructele lor înflăcărate, slotul de la Pragmatic aduce și alte elemente importante. Mecanicile de joc sunt incredibile, făcând din acesta o adevărată aventură într-o lume feerică, unde bomboanele și acadele îți cresc sumele din conturi. 

Totul este colorat și plin de veselie, oferind o experiență vizuală deosebită. Animațiile și ilustrațiile din Sweet Bonanza Slot sunt cu adevărat spectaculoasă, dar asta nu ne surprinde. Când câștigi rotiri gratuite întregul ecran este acoperit de acadele iar fundalul prinde viață. Volatilitatea este mare, de 4/5. Deci vei experimenta cel mai probabil super câștiguri. RTP-ul de 96.5% nu se lasă nici el mai prejos, adăugând la adrenalina jocului.

Sweet Bonanza demo – cum se joacă?

Dacă ai aruncat un ochi deja pe joc, probabil ai observat că Sweet Bonanza demo nu are structura obișnuită. Dar, asta nu înseamnă că se joacă fundamental diferit! Ecranul de joc al slotului conține în centru rolele de joc și în partea de jos butoanele necesare. Uite mai exact de ce vei avea nevoie pentru a juca:

 • Butonu cu săgeți seamănă cu fructul-mascotă al producătorului, dar nu e de mâncat! Este chiar butonul folosit pentru rotiri, sub care ai funcția Autoplay. Dacă ai multe spinuri de dat, luate poate dintr-o ofertă fără depunere, o poți folosi pentru a nu sta să dai tu click sau space.
 •  Plusul și minusul – așa cum te așteptai, acestea schimbă miza și valoare în jocul Sweet Bonanza free. În momentul în care vei seta miza, vei vedea că poți ajusta și numărul pariurilor – poți juca cu un singur pariu, sau cu 10. Trebuie să ții cont de faptul că un număr mai mare cere și o miză mai mare. Spre exemplu, dacă mergi cu miza minimă de 0.1 monede și setezi la pariu nivelul 2, vei plăti de fapt 0.4 monede pentru că pariul este multiplicat de 20 ori. 
 • Litera ”i” acest buton deschide tabelul de plăți, iar tu poți vedea exact ce simboluri sunt pe role și cum sunt plătite. Mai poți vedea și toate funcțiile disponibile, dar și liniile de câștig. Sunt informații importante, cruciale jocului tău! 

Sweet Bonanza slot – simboluri și plăți

Sweet Bonanza demo este un slot ce plătește diferit față de restul sloturilor de pe piață. Spunem asta pentru că în cadrul acestui joc combinațiile câștigătoare conțin minim 8 simboluri de același tip. Pe role vei găsi atât dulciuri, cât și fructe, bomboanele fiind cele care îți aduc cele mai mari câștiguri. Există 4 tipuri de bomboane în culori diferite și multe alte simboluri dulci cu plăți bune:

 • Bomboana roșie îți aduce un câștig de 20 monede dacă se regăsește de minim 12 ori pe role
 • Bomboana violet îți aduce un câștig de 10 monede în aceleași condiții, 
 • Bomboana verde îți aduce un câștig de 6 monede,
 • Bomboana albastră îți aduce  4.8 monede. 
 • Fructele îți aduc și ele câștiguri cuprinse între 0.8 și 4 monede, dacă se regăsesc de cât mai multe ori pe role, adică de minim 12.
 • Acadeaua aduce cel mai mare câștig, deaorece 12 simboluri pe role îți aduc un câștig de 40 monede, dacă îți încerci norocul cu miza minimă.

 Nu trebuie să îți faci prea multe probleme pentru că vei vedea că simbolurile vor apărea destul de des pe rolele din Sweet Bonanza gratis. În plus, nu uita faptul că aici nu există linii de plată și nici combinații câștigătoare – simbolurile plătesc indiferent de poziția lor pe role. Acesta este un lucru foarte benefic pentru soldul tău!

Sweet Bonanza gratis – caracteristici speciale

Sweet Bonanza demo are și câteva caracteristici speciale de care trebuie să profiți. Acestea îți cresc șansele de câștig, fiind numai bune pentru o experiență de joc alertă. Pentru o experiență dulce în continuare, dar cu funcții la fel de dinamice, încearcă și Sugar Supreme PowerNudge free!

 • Modul de joc colapsabil – cu ajutorul acestui mod câștigi de mai multe ori dintr-o singură rotire. Dacă apeși butonul de Start și nimerești o combinație câștigătoare, acestea dispar de pe ecran, iar în locul lor cad alte simboluri care la rândul lor pot forma alte combinații câștigătoare. Similar cu jocurile pe telefon în care potrivești simboluri, de tipul Candy Crush! Doar că, aici vorbim de Sweet Bonanza online gratis, un slot foarte special!
 • Simbolul Scatter – îți oferă acces la o specială, o rundă bonus cu rotiri gratuite. Patru sau mai multe astfel de simboluri declanșează 10 rotiri gratuite, dar asta nu e tot! În timpul acestor runde gratuite apare și un simbol multiplicator care poate fi între 2x și 100x miza plasată. 

Merită să te aventurezi în acest spațiu dulce?

După ce l-am jucat o grămadă de timp, putem zice sigur că Sweet Bonanza demo merită să fie jucat din plin! De la senzația de bine și veselie, până la adrenalina rotirilor, cu această păcănea poți experimenta o grămadă. Fie că joci pe bani reali sau gratis, cel mai mult contează să te distrezi – iar Sweet Bonanza online gratis este candidatul perfect!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.