Sweet Bonanza

Joacă-te acum Sweet Bonanza gratuit pe RotiriGratuite!

Sweet Bonanza demo
Click aici sa joci GRATIS Sweet Bonanza
icon producator
Producător Joc
Pragmatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96.5%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
0
icon slot 777
Număr de role
6

Slotul Sweet Bonanza Pragmatic Play este un joc colorat renumit pentru câștigurile pe care le poate aduce, dar și pentru tematică. Ar trebui să te avertizăm încă de la bun început: nu ar trebui să joci Sweet Bonanza slot dacă nu ai lângă tine ceva dulce pentru că pe role vei găsi tot felul de dulciuri și bomboane delicioase. Încearcă Sweet Bonanza gratis pe rotirigratuite.ro și bucură-te de o călătorie în lumea acadelelor!

Sweet Bonanza demo – grafică colorată și distractivă

Sweet Bonanza Pragmatic face parte din categoria sloturilor tematice, cu o grafică spectaculoasă și o poveste ce te captivează încă de la prima rotire. Unii jucători descriu Sweet Bonanza demo drept o aventură dulce într-o lume feerică, unde bomboanele și acadele îți cresc sumele din conturi. Culorile folosite, sunetele și animațiile chiar îți dau impresia că ai pășit într-o lume de basm. Deși mulți cred că Sweet Bonanza free este un slot mai mult pentru fete, jucătorii de gen masculin susțin că se distrează la fel de mult în cadrul acestui slot. Grafica este cu adevărat spectaculoasă, dar asta nu ne surprinde pentru că Pragmatic Play este un producător renumit pentru atenția pe care o acordă detaliilor. Îți recomandăm să te bucuri de un joc Sweet Bonanza gratis pentru a trăi din plin atmosfera de sărbătoare de pe role!

Sweet Bonanza Pragmatic – RTP de 96.5%

Sweet Bonanza slot nu este un joc renumit pentru grafica sa minunată, ci și pentru câștigurile pe care le aduce. Ne putem da seama de acest lucru încă de la bun început, doar analizând payout-ul de 96.5%, peste media jocurilor de acest tip. Te învățăm un mic secret: cu cât RTP este mai mare, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari din start. În ceea ce privește liniile de plată, putem spune că Sweet Bonanza Pragmatic este un slot mai neconvențional și nu are un număr fix de linii de plată. Vei vedea că există 6 role, nu 5, așa cum întâlnim la majoritatea sloturilor, iar acea rolă în plus schimbă tot jocul pentru că poate forma combinații câștigătoare infinite. Joacă Sweet Bonanza free pentru a te obișnui cu 6 role de joc! După ce au testat Sweet Bonanza demo, mulți jucători spun că nici nu vor să se reîntoarcă la sistemul clasic cu 5 role.

Sweet Bonanza gratis – cum se joacă?

Chiar dacă sistemul de joc este unul neconvențional, modul de joc nu se schimbă foarte mult. Ecranul de joc al slotului Sweet Bonanza Pragmatic conține în centru rolele de joc și în partea de jos butoanele necesare. Ai nevoie de un singur buton pentru a face rolele să se miște, este vorba de butonul de Start, aflat în partea dreaptă a ecranului. Sub butonul de Play ai și opțiunea de Autoplay care rotește rolele în mod automat până ce prinzi un câștig sau oprești tu această funcție. În stânga și în dreapta butonului de Start ai alte 2 butoane de plus și minus cu ajutorul cărora poți ajusta mizele. Miza minimă este de 0.1 monede, iar cea maximă de 0.5 monede. În momentul în care vei seta miza, vei vedea că poți ajusta și numărul pariurilor – poți juca cu un singur pariu, sau cu 10. Trebuie să ții cont de faptul că un număr la mare cere și o miză mai mare. Spre exemplu, dacă mergi cu miza minimă de 0.1 monede și setezi la pariu nivelul 2, vei plăti de fapt 0.4 monede pentru că pariul este multiplicat de 20 ori. Ca să te obișnuiești cu acest stil inedit de a paria, mergi la versiunea Sweet Bonanza demo și joacă-te cu aceste mize și niveluri de pariere. În partea stânga, jos, ai un buton marcat cu litera ”i” – acest buton deschide tabelul de plăți, iar tu poți vedea exact ce simboluri sunt pe role și cum sunt plătite. Acum că știi cele mai importante lucruri despre modul de joc la Sweet Bonanza slot, nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să te aventurezi în lumea minunată a dulciurilor!

Sweet Bonanza slot – simboluri și plăți

Sweet Bonanza free este un slot ce plătește diferit față de restul sloturilor de pe piață. Spunem asta pentru că în cadrul acestui joc combinațiile câștigătoare conțin minim 8 simboluri de același tip. Pe role vei găsi atât dulciuri, cât și fructe, bomboanele fiind cele care îți aduc cele mai mari câștiguri. Există 4 tipuri de bomboane în culori diferite – cea roșie îți aduce un câștig de 20 monede dacă se regăsește de minim 12 ori pe role, cea violet îți aduce un câștig de 10 monede în aceleași condiții, bomboane verde îți aduce un câștig de 6 monede, iar cea albastră 4.8 monede. Fructele îți aduc și ele câștiguri cuprinse între 0.8 și 4 monede, dacă se regăsesc de cât mai multe ori pe role, adică de minim 12. Bineînțeles, vei primi bani și dacă există 8, 9, 10 sau 11 simboluri identice pe role, însă câștigurile sunt mai mici. Cel mai mare câștig este adus de acadea – 12 simboluri cu acadea pe role îți aduc un câștig de 40 monede, dacă îți încerci norocul cu miza minimă. Nu trebuie să îți faci prea multe probleme pentru că vei vedea că simbolurile vor apărea destul de des pe role. În plus, nu uita faptul că aici nu există linii de plată și nici combinații câștigătoare – simbolurile plătesc indiferent de poziția lor pe role. Încearcă Sweet Bonanza free și vezi cum funcționează slotul fără linii de plată!

Sweet Bonanza gratis – caracteristici speciale

Sweet Bonanza slot are și câteva caracteristici speciale de care trebuie să profiți pentru că îți cresc considerabil câștigurile. Vom vorbi în primul rând despre modul de joc colapsabil care îți permite să câștigi de mai multe ori dintr-o singură rotire. Spre exemplu, dacă apeși butonul de Start și nimerești o combinație câștigătoare, acestea dispar de pe ecran, iar în locul lor cad alte simboluri care la rândul lor pot forma alte combinații câștigătoare. Practic, cu o singură rotire poți pune mâna pe câștiguri multiple. Simbolul scatter îți oferă acces la o specială, o rundă bonus cu rotiri gratuite. 4 sau mai multe astfel de simboluri declanșează 10 rotiri gratuite, dar asta nu e tot, pentru că în timpul acestor runde gratuite apare și un simbol multiplicator care poate fi între 2x și 100x miza plasată. Sweet Bonanza demo nu are o funcție de gamble sau dublaje, dar nici nu ai nevoie de una, având în vedere restul caracteristicilor speciale. Încearcă Sweet Bonanza gratis pentru a descoperi și alte opțiuni de joc speciale!

În concluzie, Sweet Bonanza este un slot care îți aduce multă distracție, adrenalină și câștiguri spectaculoase. Dacă nu ai jucat până acum, poți testa Sweet Bonanza gratis pe rotirigratuite.ro! Dacă simți că este ziua ta norocoasă, nu ezita să joci și varianta pe bani – nu știi niciodată ce câștiguri stau ascunse în spatele simbolurilor de pe role!