Ultimate Hot

Astăzi avem un nou joc cu șeptari și fructe, anume Ultimate Hot demo! Acesta este un slot care urmărește acel vibe clasic, retro, care să te facă să te simți exact ca în casino. Este ca și cum păcăneaua afișată la aparatele fizice este transpusă direct pe ecranul tău. O să simți aceeași adrenalină la fiecare rotire și aceeași bucurie la fiecare câștig! Pentru mai multe păcănele clasice ca aceasta, dar și unele mai moderne și complexe, poți să te joci mai multe sloturi online gratis la noi, pe Rotiri Gratuite!

Ultimate Hot demo
Click aici sa joci GRATIS Ultimate Hot
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95,51%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
NU
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
5

Ultimate Hot demo – merită să joci?

Păcănelele clasice precum Ultimate Hot demo primesc întotdeauna un răspuns afirmativ la această întrebare! Numai grafica simpatică și realistă din acest slot pot să reprezinte un punct bonus. Experiența de joc din cazinourile fizice este recreată perfect, cu simboluri în chenare albastru închis și fundal verde. Culmea că aceasta este culoarea banilor și norocului! Nu-i așa că se potrivește perfect atmosferei? 

Fiecare câștig din Ultimate Hot free este urmat de flăcări, care învăluie liniile de câștig. Noi ți-am zis că nu numai câștigurile sunt hot, ci și întreg jocul! Sunetul la fiecare rotire este cel cu care te-ai obișnuit până acum, la sloturi precum Supreme Hot EGT, devenit super cunoscut printre jucători! Până la urmă, cele două au același furnizor. EGT, regăsit recent și sub numele de AmusNet Interactive, este unul dintre cei mai mari producători de păcănele din industrie. De asemenea, acesta este cunoscut și pentru păcănele clasice pe care le creează cu multă pasiune, special pentru jucători!

Acum că te-am convins că trebuie să îl încerci, haide să vedem câteva detalii tehnice despre Ultimate Hot demo: structura, funcțiile și valorile!

Ultimate Hot demo – structură și simboluri

Structura lui Ultimate Hot demo este cea clasică, de 5×3, unde te bucuri de 5 linii de plată. Jocul are un RTP de 95,51% și o volatilitate de 1/5. Asta înseamnă că, deși sunt doar 5 linii de câștig, vei câștiga foarte des, dar ceva mai puțin. Simbolurile din Ultimate Hot EGT sunt apetisante, de parcă producătorul a introdus direct fructe reale. Acestea au următoarele valori:

  • Simbolul șeptarului – 300 EGT
  • Simbolul stea – 200 EGT
  • Simbolul pepene – 100 EGT
  • Simbolul clopotului și simbolul strugurilor – 80 EGT
  • Simbolurile prună, portocală, lămâie și cireașă – 40 EGT

După cum se poate vedea, simbolurile din Ultimate Hot demo plătesc foarte bine! Mai ales dacă prinzi niște șeptari sau stele, iar mai apoi te folosești și de funcțiile puse la dispoziție. Care sunt acestea? O să vorbim imediat și despre ce face acest slot unul special.

Funcții Speciale din Ultimate Hot Slot

Ultimate Hot Slot se bucură de câteva funcții speciale care amplifică distracția de zeci de ori. Iată care sunt acestea!

  • Jackpot Cards – este o funcție pe patru niveluri de câștig. Acestea sunt reprezentate de nivelul 1 (treflă), nivelul 2 (caro), nivelul 3 (cupă) și nivelul 4 (pică). Nivelul 1 reprezintă cea mai joasă valoare, pe când patru este cea mai înaltă. Se declanșează aleatoriu, după care trebuie să alegi cărți până ajungi la trei de același fel. Astfel, ai șansa să obții oricare din aceste patru nivele.
  • Gamble – îți poți dubla câștigul cu un click! Tot ce trebuie să faci este să ai un câștig egal sau mai mic de 175 EGT și să apeși butonul „x2”. Alege culoarea care crezi tu că o să pice. Dacă nimerești, poți dubla câștigul doar o singură dată. Dacă nu ai selectat culoarea potrivită, vei pierde tot ce a rezultat din rotirea respectivă.

Deși sună destul de simpluțe, aceste funcții adaugă „foc” slotului Ultimate Hot demo, reprezentând încă un lucru care să te țină cu sufletul la gură.

Ultimate Hot demo – cum joci?

Este foarte simplu să joci Ultimate Hot demo. Apasă pe rotița din dreapta pentru a roti și folosește-te de rândul de jos pentru a plasa un pariu de 5, 12, 25, 50 sau 100 credite EGT. Ai în balanță 100000 credite EGT cu care să te distrezi și să experimentezi ce are jocul de oferit. Lasă-te pe mâna norocului și a intuiției! 

Folosind același buton, mai exact extensia superioară, poți să selectezi câte rotiri automate ai vrea să dai. Poți chiar să alegi semnul infinit, pentru a intra în modul turbo spin. Acest mod se oprește când dai click iar pe buton sau temporar atunci când prinzi un câștig în Ultimate Hot gratis.

Butonul de rotiri se va tranforma într-un buton de încasare atunci când câștigi. Dacă aștepți câteva secunde, va reveni la rolul lui inițial. Butonul de încasare se mută într-o extensie în jos, iar partea de sus va avea scris x2. Ei bine, aceasta reprezintă funcția Gamble. Folosește-o dacă te simți norocos sau joacă sigur și încasează câștigurile!

Repetă acești pași de câte rotiri dorești, sau până simți că ai stăpânit Ultimate hot demo ca un maestru!

Concluzii

Ultimate Hot demo reprezintă unul dintre cele mai bine apreciate jocuri de la EGT. Este disponibil la mai multe cazinouri și suntem siguri că poți să găsești o ofertă sau două cu acest joc la noi pe site! O altă alternativă, la fel de distractivă, este să joci Burning Hot gratis. Încearcă-l și pe acesta și descoperă cât mai multe păcănele cu șeptari clasice și distractive!