Zodiac Wheel

Joacă-te acum Zodiac Wheel gratuit pe RotiriGratuite!

Zodiac Wheel EGT
Click aici sa joci GRATIS Zodiac Wheel
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
96.45%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
5

Zodiac Wheel EGT este genul de slot care te captivează încă de la prima rotire, mai ales datorită aspectului, care te duce cu gândul la mister, magie și câștiguri aduse de astrele norocoase. Este simplu de înțeles ca principii de joc și potrivit atât pentru gamblerii cu experiență, cât și pentru începători. Joacă și tu Zodiac Wheel gratis pe RotiriGratuite!

Cum este structurat ecranul de joc Zodiac Wheel slot

În primul rând, este bine de știut faptul că Zodiac Wheel EGT este un slot cu o grafică excelentă, realizată cu atenție la detalii. Personajele și obiectele cu care te vei întâlni pe parcursul jocului îți vor capta atenția și te vor face să crezi în magie – pentru ca sentimentul să fie complet, joacă Zodiac Wheel slot cu sunetul pornit. Muzica nu este deranjantă, ci completează perfect simbolurile.

Slotul  Zodiac Wheel EGT este structurat pe 5 role și 3 rânduri, iar comenzile de care ai nevoie în timpul jocului se află în partea de jos a ecranului. Funcția specială Jackpot e vizibilă în partea de sus, iar liniile de plată sunt afișate în dreapta și în stânga. Zodiac Wheel free are, bineînțeles, același aspect și aceleași caracteristici.

RTP, plăți și linii de plată în Zodiac Wheel EGT 

Zodiac Wheel slot are 5 linii de plată fixe, ceea ce înseamnă că nu le vei modifica pe parcursul jocului. Combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta, excepție făcând numai simbolul Scatter. Câștigurile obținute cu Scatters se adaugă celor obținute din restul combinațiilor norocoase.

Din punct de vedere al ratei de plată, Zodiac Wheel slot are un RTP foarte bun, de 96.45%, ceea ce înseamnă că ai șanse bune nu doar să îți recuperezi investiția, ci și să obții un profit de care să te bucuri – totul depinde de noroc, dar și de experiența pe care o ai cu jocul, așa că merită să exersezi cu varianta demo. Poți observa fără niciun risc câștigurile generoase, jucând  Zodiac Wheel free. Așa îți vei putea face o idee cu privire la frecvența combinațiilor câștigătoare și la sumele generate de acestea.

Cum joci Zodiac Wheel gratis

Fie că încerci Zodiac Wheel free sau varianta cu mize reale, regulile jocului rămân aceleași, butoanele aflându-se sub simboluri:

  • Balanța – la fel ca în multe alte jocuri EGT, balanța Zodiac Wheel slot se află în partea stângă și se actualizează întotdeauna în timp real. Balanța disponibilă în Zodiac Wheel free este una fictivă, dar plăcerea jocului rămâne aceeași.
  • Butonul de sunet – nu îl vei folosi foarte des, dar e bine de știut că de aici poți controla muzica din Zodiac Wheel demo.
  • Butonul de informații – dacă vrei să îți reamintești regulile Zodiac Wheel EGT, este de ajuns să apeși pe butonul marcat cu litera i, pentru a ți se afișa informații esențiale despre simboluri, linii de plată și funcții speciale.
  • Butonul de autoplay – se află chiar lângă cel de informații și îți permite să joci fără a mai declanșa manual rotirile. Dacă nu ai încă experiență în joc, poți acționa butonul de autorotire oricând în Zodiac Wheel free, unde nu riști nimic. Dacă joci cu rotiri automate, miza care se ia în calcul este ultima selectată. Totodată, este necesar să știi că funcția specială Gamble nu se poate accesa decât în cazul rotirilor manuale.
  • Valorile pariului – odată ce apeși pe una dintre ele, rotirea se declanșează automat. Practic, ca să joci Zodiac Wheel EGT, nu trebuie decât să te gândești la miza dorită, să apeși butonul corespunzător, iar jocul începe. Poți declanșa rotirea și de pe tastatura PC-ului sau laptopului tău, apăsând pe tasta Space.
  • Ultimul câștig – este locul unde vezi valoarea combinației câștigătoare, inclusiv în Zodiac Wheel demo. Tot de aici poți accesa funcția Gamble.

Ce simboluri și funcții speciale te așteaptă în Zodiac Wheel gratis

Așa cum spuneam, Zodiac Wheel este un joc magic, în care vei întâlni numeroase simboluri speciale și funcții ce îți aduc câștiguri suplimentare. În primul rând, pe lângă simbolurile sub formă de telescop, astronom sau glob pământesc, vei remarca faptul că jocul are un Wild și două simboluri Scatter. Wild, care apare sub forma unei roți pe care se află toate simbolurile horoscopului, poate înlocui toate celelalte simboluri, mai puțin Scatterul. Simbolurile Scatter îți aduc câștiguri suplimentare, atâta timp cât sunt prezente în număr de cel puțin 3. Le vei descoperi pe toate inclusiv în varianta Zodiac Wheel demo. 

Prima funcție specială a jocului este cea de dublaje, cunoscută sub numele de Gamble. Aceasta se poate accesa după o rotire câștigătoare, atunci când butonul Gamble devine activ. Funcția îți permite să îți dublezi câștigul pariind pe culoarea unei cărți aflate cu fața în jos. Dacă ghicești culoarea, ți se dublează suma câștigată și poți paria din nou, însă dacă pierzi, suma ți se retrage și te întorci la jocul de bază. Încearcă fără griji funcția Gamble în Zodiac Wheel demo, unde nu riști decât banii din balanța fictivă și poți experimenta jocul până când simți că știi exact ce ai de făcut.

O altă funcție care îți poate aduce mari câștiguri în acest slot este Jackpot, o caracteristică pe care mulți jucători o caută la sloturile preferate. Vei observa că și în Zodiac Wheel demo ai acces la această caracteristică. Runda Jackpot nu se declanșează voluntar, ci te poate surprinde oricând pe parcursul jocului. Există patru tipuri de Jackpot, iar valoarea lor este afișată în partea de sus a ecranului, de la mic la mare. În timpul rundei Jackpot, îți apar pe ecran 12 cărți, pe care trebuie să le întorci cu fața în sus. Odată ce ai 3 cărți de aceeași culoare, ai câștigat Jackpot-ul corespondent culorii respective – de exemplu, cărțile de pică oferă premiul maxim. Dacă Jackpot-ul în varianta  Zodiac Wheel gratis te face să te simți plin de noroc, imaginează-ți cum este să declanșezi această funcție în varianta cu mize reale, unde te bucuri de premiu.

Fie că alegi să joci Zodiac Wheel gratis sau te aventurezi în varianta unde pariezi bani reali, slotul te va face cu siguranță să intri într-o lume fermecată și norocoasă, în care totul devine posibil. Încearcă și tu  Zodiac Wheel gratis!