...
Rate this post

Winboss Turneul lui Moș Crăciun: goana spre cadouri!

posted by Flavia
decembrie 13, 2023

Sezonul sărbătorilor aduce cu sine multe surprize plăcute, iar Winboss Turneul lui Moș Crăciun este una dintre ele! Pe măsură ce se apropie Crăciunul, fiecare jucător de cazino online simte entuziasmul adus de acest eveniment unic. Gândit special pentru a încânta iubitorii de jocuri de noroc, turneul promite nu doar distracție de top, ci și premii generoase! În acest articol, vom explora împreună detaliile acestei oferte speciale, ca să vezi de ce nu ar trebui să o ratezi. Așadar, pregătește-te să intri în spiritul sărbătorilor cu Turneul lui Moș Crăciun Winboss!

Winboss turneul lui Moș Crăciun

Participarea la Winboss Turneul lui Moș Crăciun este o experiență captivantă și ușor accesibilă pentru orice iubitor de jocuri de cazino. Acest turneu nu este doar o oportunitate de a te bucura de atmosfera festivă, ci și o șansă de a câștiga premii extraordinare. Pentru a oferi cea mai bună experiență, turneul a fost conceput pentru a fi ușor de navigat și accesat. Este important să menționăm că, pe lângă acest turneu de Crăciun, cazinoul oferă și alte promoții atrăgătoare, cum ar fi Dream Drop Jackpot Winboss. Încearcă-l și tu pentru a adaugă și mai multă emoție experienței tale de joc!

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te bucura de Winboss Turneul lui Moș Crăciun:

Accesarea Ofertei din Acest Articol: Începe prin a accesa oferta direct din acest articol. Acest lucru te va redirecționa spre pagina promoției, unde vei găsi toate detaliile necesare.

Înregistrarea și Validarea unui Cont Nou: Pentru a participa la turneu, va trebui să îți creezi un cont Winboss nou pe platformă. Procesul de înregistrare este rapid și simplu. Nu uita să validezi contul pentru a te asigura că ești eligibil pentru a intra în competiție.

Optarea pentru Înscrierea în Turneu: Odată ce contul tău este setat, următorul pas este să optezi pentru înscrierea în Winboss turneu de Crăciun. Acest lucru se face simplu, prin apăsarea butonului „Participă” disponibil pe pagina turneului.

Premiile oferite în cadrul Winboss Turneul lui Moș Crăciun sunt cu adevărat impresionante și variază de la dispozitive electronice de ultimă generație până la rotiri gratuite la jocuri Winboss. Aceste recompense sunt gândite pentru a adăuga un plus de emoție competiției, motivându-te să îți îmbunătățești performanțele în cadrul turneului. Fiecare premiu este special conceput pentru a răsplăti eforturile și abilitățile jucătorilor, oferind o experiență memorabilă!.

Iată premiile acordate în acestă ofertă Crăciun Winboss:

 • Locul 1: Laptop Apple MacBook Pro 16″ + 100 Rotiri Gratuite la jocul „Xmax Drop”.
 • Locul 2: Laptop Apple MacBook Pro 13-inch + 75 Rotiri Gratuite la jocul „Xmax Drop”.
 • Locul 3: Laptop Apple MacBook Air 13-inch + 50 Rotiri Gratuite la jocul „Xmas Drop”.
 • Locul 4: Apple iPad Pro 11″ (2022) + 175 Rotiri Gratuite la jocul „Xmas Drop”.
 • Locul 5: Smartwatch Garmin Fenix 7 + 150 Rotiri Gratuite la jocul „Xmas Drop”.
 • Locul 6: Apple Watch 9 + 125 Rotiri Gratuite la jocul „Xmas Drop”.
 • Locul 7: Apple Watch 9 + 100 Rotiri Gratuite la jocul „Starlight Princess”.
 • Locurile 8-10: Casti Apple AirPods 2 + 75 Rotiri Gratuite la jocul „Xmas Drop”.
 • Locurile 11-12: Boxa Marshall BT Emberton + 50 Rotiri Gratuite la jocul „Sweet Bonanza”.
 • Locurile 13-14: Casti audio Beats Studio Buds + 50 Rotiri Gratuite la jocul „Sweet Bonanza”.
 • Locurile 15-17: Mouse gaming Logitech G502 Hero + 50 de Rotiri Gratuite la jocul „John Hunter and the Book of Tut Respin”.
 • Locurile 18-20: Joc EA Sports FC 24 pentru PlayStation 5 + 50 de Rotiri Gratuite la jocul „Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch”.
 • Locurile 21-30: 25 de Rotiri Gratuite la jocul „Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch”.
 • Locurile 31-50: 15 de Rotiri Gratuite la jocul „Christmas Carol Megaways”.

Participarea la Winboss Turneul lui Moș Crăciun vine cu anumite reguli și condiții pe care este esențial să le înțelegi pentru a avea o experiență de joc plăcută la Winboss Casino. Uite-le mai jos:

 • Pentru a fi eligibil să participi la promoție, trebuie să fi completat procedura de verificare a contului tău de joc (KYC) și să nu ai dezactivată opțiunea de a fi contactat. Această verificare trebuie făcută fie înainte de începerea promoției, fie până la finalul acesteia. 
 • În ceea ce privește punctajul necesar pentru a câștiga premiile din Winboss turneu Moș Crăciun 2023, trebuie să ai un punctaj minim de 7.000 de puncte. Este necesar pentru a obține premiile în bani bonus pentru primele trei poziții din clasament. Dacă scorul tău este sub 7.000, vei fi eligibil doar pentru premiile constând în rotiri gratuite. Ar fi păcat să ratezi oportunitățile! Punctele se acumulează pe baza multiplicatorului obținut din fiecare pariu plasat. Adică, raportul dintre câștig și miza utilizată. De exemplu, dacă pariezi 5 lei și câștigi 10 lei, vei acumula 2 puncte. În cazul în care câștigul este egal sau mai mic decât miza, nu se acumulează puncte.
 • Doar pariurile plasate cu bani reali sunt eligibile pentru acest turneu. 
 • Premiile vor fi acordate într-un termen de maximum 72 de ore lucrătoare de la finalizarea promoției.

În concluzie, Winboss Turneul lui Moș Crăciun reprezintă o oportunitate fantastică pentru pasionații de jocuri de cazino! Aceștia se vor bucura de spiritul sărbătorilor de iarnă într-un mod unic și captivant. Cu premii generoase și reguli accesibile, acest turneu aduce în prim-plan emoția și entuziasmul specific jocurilor de noroc!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.