2.7/5 - (3 votes)

Winner 110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

posted by Gabriel
noiembrie 30, 2022

Cu bonusul Winner 110 rotiri gratuite este mult mai ușor să devii câștigător! De ce zicem asta? Păi, vei vedea în articolul ce urmează, dar, pe scurt, este un bonus fără depunere, cu multe rotiri, disponibil la un joc de păcănele excelent. Cu această ofertă poți să testezi ce are de oferit cazinoul, ca să vezi cu adevărat că merită să iei și un bonus de bun venit Winner cu depunere. Dar, hai să ne întoarcem la ale noastre și, pentru că știm că ești nerăbdător, să vedem cum revendici oferta fără depunere!

winner 110 rotiri fara depunere
110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Winner 110 rotiri gratuite – cum revendici oferta?

O parte care face oferta Winner 110 rotiri gratuite să fie atât de profitabilă este ușurința cu care o revendici. Ai de făcut doar 3 pași simpli, iar asta înseamnă că vei termina și destul de repede. Odată ce termini de citit articolul, mai durează câteva minute până când dai prima rotire. Cum spuneam, știm că ești nerăbdător, deci iată pașii!

 1. Dă click pe butonul „Profită acum” de mai sus! El te va duce direct la pagina promoției, de unde mai ai un click de făcut, pe butonul „Vreau bonusul”.
 2. Acum, a venit momentul să-ți faci un cont. Deci, completează formularul de înregistrare și bifează căsuțele! Odată ce ai terminat, ești la un pas distanță de Winner 110 rotiri gratuite.
 3. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faci este validarea contului Winner. Pentru asta, fă o poză buletinului și încarc-o în contul tău, la secțiunea de verificare a identității. Apoi, doar aștepți până când primești notificarea.

Atât! Dacă urmezi pașii de mai sus întocmai, atunci bonusul Winner 110 rotiri fără depunere se va activa automat. Dar, acum că știi cât de simplu este să-l activezi, este timpul să afli mai multe despre ofertă. În continuare îți spunem ce o face să fie atât de bună, unde poți s-o joci și ce reguli are.

Winner 110 rotiri gratuite fără depunere – despre ofertă

Bonusul pe care noi îl numim Winner 110 rotiri gratuite este o ofertă făcută special pentru jucătorii noi. Ca s-o revendici, trebuie să-ți faci primul tău cont și să-l validezi. Bineînțeles, este o ocazie specială, deci și oferta trebuie să fie pe măsură. Știi cum, de obicei, ca să câștigi la jocuri de noroc, trebuie să pariezi bani? Ei bine, cu acest bonus poți câștiga fără să pariezi din propriul portofel, dar câștigurile sunt la fel de posibile și atractive.

Mai mult de atât, bonusul nu îți aduce 10, nici 50, nu 70, ci 110 rotiri Winner gratis. Dacă vrei s-o privești altfel, ai putea zice că sunt 110 șanse la un Big Win. Sau, sau, mai bine de atât, pot fi șanse la unul din cele 4 jackpoturi progresive marca EGT. Spunem toate astea pentru că toate rotirile sunt făcute pentru Shining Crown, adică un joc legendar, despre care îți povestim mai multe în secțiunea următoare!

110 rotiri Winner – Shining Crown

Dacă tu ești norocosul care va lua la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere, atunci Shining Crown va fi norocosul slot la care te vei juca. Vorbim aici de 5 role, 3 rânduri, 10 linii de plată și un RTP absolut respectabil, de 96,37%. Elementul principal din Shining Crown slot este, evident, coroana, adică simbolul Wild. El te va ajuta să câștigi mai des, deoarece poate completa liniile câștigătoare.

Și, dacă tot vorbeam mai devreme de șansele la un jackpot cu Winner 110 rotiri gratuite, atunci, trebuie să-ți spunem și de Jackpot Cards. Este vorba de o funcție cu 4 premii uriașe, care se activează aleatoriu. Trebuie să fii foarte norocos ca s-o câștigi, dar și premiul este pe măsură. Când se activează, vor apărea mai multe căsuțe. Tu dai click pe ele și când nimerești mai multe de un fel, ele determină ce jackpot ai câștigat.

Winner 110 rotiri fără depunere – condiții

Un alt lucru care face promoția Winner 110 rotiri gratuite este setul de termeni și condiții. Fiecare ofertă are unul, dar nu fiecare ofertă are reguli așa de simple. La Winner condițiile sunt foarte simple, dar importante, așa că trebuie să le știi și să le respecți. Iată despre ce e vorba!

 • Poți lua bonusul doar prin apăsarea butonului de mai sus.
 • Pentru a primi bonusul Winner 110 rotiri, trebuie să-ți validezi contul de jucător.
 • Câștigul generat din cele 110 rotiri este în formă de bani bonus și trebuie rulat pentru a putea fi retras.
 • Factorul de rulaj este de 50x. Deci, trebuie să joci banii câștigați din rotiri de 50 de ori.
 • Poți rula câștigurile doar la Shining Crown.
 • Pentru a îndeplini rulajul, trebuie să joci cu maxim 20 RON pe rotire.
 • Ai timp de 3 zile după activarea bonusului pentru a-l folosi.
 • După ce ai utilizat toate rotirile, trebuie să faci rulajul în termen de 3 zile.

Concluzie

În final, sperăm că ți-am răspuns la toate întrebările pe care le aveai despre oferta Winner 110 rotiri gratuite. Mai mult de atât, sperăm că te-am convins să revendici și tu promoția, deoarece credem că este un start numai bun în rândul câștigătorilor de la Winner. Până la urmă, de ce să nu-l iei? Nu trebuie să faci o depunere, iar avantajele pe care le primești chiar merită. Așadar, nu te mai reținem, spor la păcănit!