Rate this post

Winner 50 rotiri gratuite fără depunere

posted by Gabriel
august 9, 2022

Ai cont la Winner? Dacă nu, atunci acum este timpul! Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, să faci validarea și primești de la Winner 50 rotiri gratuite fără depunere. Poate că par mulți pași, dar să știi că se întâmplă în doar câteva minute. Mai mult de atât, suntem noi aici, ca să te ghidăm, așa cum o facem la fiecare cazino de top. Deci, apasă pe butonul de mai jos și citește în continuare pentru a profita de ofertă!

winner 50 rotiri
50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cum iei la Winner 50 rotiri gratuite?

Să profiți de oferta Winner 50 rotiri gratuite fără depunere este foarte simplu. Iar pentru că nu trebuie să faci un depozit, ea este și mai prietenoasă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi cei 3 pași pe care-i vezi mai jos. Unul din ei este validarea, dar merită o secțiune diferită. Ajungem și acolo, dar până atunci, hai să vedem procesul în ansamblu!

 1. Prima dată, va trebui să apeși butonul dedicat ofertei din acest articol. Îl găsești dacă dai scroll puțin mai sus și te uiți după „PROFITĂ ACUM”. Dă click pe el și te va duce direct la cele 50 rotiri Winner!
 2. Odată ajuns pe pagina ofertei, dă click pe „Vreau Bonusul”. Acest buton te va trimite la formularul de înregistrare. Deci, pentru pasul 2, completează-l cu toate datele cerute și fă-ți un cont.
 3. Acum că ai un cont proaspăt făcut, va trebui să-ți confirmi identitatea. Vei face asta prin procesul de validare, de care îți zicem în secțiunea următoare. După ce îl termini, primești imediat de la Winner 50 rotiri gratuite fără depunere.

Cum faci validarea?

Deci, ca să primești bonusul Winner 50 rotiri gratuite trebuie să-ți faci un cont nou și să-l validezi. Bine, oricum trebuie să treci prin verificare cont Winner, fie că o faci pentru bonus sau nu. Procedura este impusă prin lege, deci nu prea ai de ales. Dar, un bonus nu strică niciodată, așa-i? Atunci, hai să vedem ce pași ai de făcut pentru validare!

 1. Vei avea nevoie de o poză cu buletinul. Poți s-o faci și cu telefonul, important este să incluzi toate cele 4 colțuri ale actului și poza să fie clară.
 2. Apoi, mergi în contul tău, la secțiunea dedicată verificării. Încarcă acolo poza făcută.
 3. După ce ai încărcat poza, trebuie doar să aștepți. Vei primi o notificare când totul este gata.

Și atât! În funcție de câte documente au de verificat cei de la cazino, timpul pe care trebuie să-l aștepți va fi diferit. Dar, cât aștepți să vină oferta Winner 50 rotiri, poți să testezi păcănelele demo de la noi de pe site. Bine, înainte de toate trebuie să știi care-s condițiile promoției, așa că hai să trecem la asta!

50 rotiri Winner fără depunere – termeni și condiții

Bonusul Winner 50 rotiri gratuite este unul foarte bun. Dar, asta nu-l scutește de termeni și condiții, adică de reguli. Partea bună este că, spre deosebire de alte oferte, aceste condiții sunt chiar simple și îți va fi ușor să le îndeplinești. Iată despre ce e vorba!

 • Poți avea un singur bonus activ în cont. Înainte de a activa altul, asigură-te că ai făcut rulajul la bonusul curent.
 • Banii pe care îi câștigi după ce folosești cele 50 rotiri Winner trebuie transformați în bani reali prin rulaj. Altfel, nu îi poți retrage.
 • Factorul de rulaj este de 40x. De exemplu, dacă ai câștigat 100 RON din rotirile gratuite, va trebui să-i joci de 40 de ori pentru a-i rula.
 • Poți face rulajul doar la jocurile de tip păcănele, din secțiunea „Casino”.
 • Din momentul activării bonusului Winner 50 rotiri gratuite, ai la dispoziție 3 zile pentru a folosi oferta.
 • Ai timp tot de 3 zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj.

Winner 50 rotiri – merită să joci Shining Crown?

Un lucru pe care trebuie să-l știi despre bonusul Winner 50 rotiri gratuite este că toate spinurile sunt valabile la Shining Crown. Deci, ai 50 de runde cu care să câștigi cât de mult poți. Iar dacă nu ai auzit până acum de Shining Crown, te așteaptă o surpriză! Este un slot clasic, cu fructe, coroane și șeptari, produs de EGT. Cu alte cuvinte, este o păcănea clasică, de la cel mai bun provider de păcănele clasice.

Shining Crown online are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. RTP-ul se ridică la un impresionant 96,37%, deci sunt șanse decente de câștig. Și, că tot vorbim de câștiguri, ar trebui să știi că în acest slot poți profita și de funcția Jackpot Cards. Așadar, în materie de jocuri, nu există un motiv să nu iei oferta Winner 50 rotiri gratuite fără depunere.

Concluzie

În final, noi credem că Winner 50 rotiri gratuite este un bonus potrivit pentru tine. Are destul de multe free spin-uri, jocul la care sunt valabile este foarte bun, iar condițiile nu reprezintă o provocare. Mai mult de atât, revendicarea se face extrem de ușor, fără să trebuiască să scoți bani din buzunar. Deci, tot ce-ți mai spunem este distracție plăcută!