...
Rate this post

Winner Winter Calendar: o nouă zi, un nou premiu!

posted by Flavia
decembrie 14, 2023

Cu Winner Winter Calendar distracția continuă și de sărbători! Parcă petreci mai bine când ai șansa de a câștiga 300 000 RON, bonusuri, rotiri gratuite și tombole. Noi le-am testat deja, și știm cât de bune sunt premiile puse la bătaie de Winner Casino! Iar dacă tot știm care e procesul pentru a participa, mai rămâne să ți-l spunem și ție! Ai toate detaliile, așa cum te-am obșnuit.

Winner Winter Calendar

Ți-am oferit mai sus câteva detalii despre premiile din Winner Winter Calendar. Și nu poți spune că că nu ești intrigat! Sunt atât de bune încât ne-a fost imposibil să nu îți spunem și ție câteva detalii despre această ofertă. Uite de ce te vei bucura:

Sunt incluse și alte premii, pe care le vei vedea cu cât progresezi la Winter Calendar Winner. Valoarea maximă a premiilor ajunge și la 1.000.000 RON, deci operatorul s-a dedicat complet oferirii unei experiențe cât mai bune și roditoare.

Winner Winter Calendar are o serie de condiții pregătite pentru jucătorii care își doresc toate aceste șanse de a câștiga. Dacă vrei să știi care sunt, citește în continuare!

  • Valoare individuală a premiilor variază între 500 – 600.000 RON.
  • Un jucător poate câștiga un singur premiu în cadrul unei sesiuni de extrageri.
  • Dacă câștigi ai timp 3 zile să oferi datele cerute de cazino.
  • Calendar Crăciun Winner în bani se transferă în termen de 10 zile/
  • Poți transforma premiile cu valoare de peste 300.00 RON în bani, dar vei primi doar 50% din sumă.
  • Promoția se desfășoară între 1 decembrie 2023 – 31 decembrie 2023.
  • Fiecare bonus oferit o să aibă cerințe specifice, dezvăluite când le câștigi

Dacă vrei să știi care e procesul pentru a te bucura de Winner Winter Calendar, atunci ai ajuns unde trebuie. Noi am trecut deja prin proces, și putem să îți spunem că mai mult de trei pași nu  vei avea de urmat. Hai să-i vedem:

  • Primul pas: Dă click pe Joacă Acum! Pentru a ajunge pe pagina cu oferta. Apoi, treci prin înregistrare și prin validare cont Winner. Procesele sunt descrise în articole la noi pe site!
  • Al doilea pas: Odată ajuns la calendar, fă rost de cât de multe raffle tickets poți. Acesta este biletul tău auriu spre premii de tot felul!
  • Al treilea pas: Intră zilnic, joacă, apoi colecționează raffle tickets în continuare. Cu cât ai mai multe, cu atât te așteaptă cadouri sub bradul Winner!

Munca depusă la Winner ofertă de iarnă definește câte lucruri vei primi și cât de bune vor fi. Ține minte acest lucru!

Winner Winter Calendar pune steaua câștigurilor în brad. Cine nu ar dori premii de calibrul oferit de acest operator. Așa că, nu mai sta pe gânduri și dă click pe butonul de mai sus! Te așteaptă o experiență unică, pe care suntem entuziasmai să o împărtășim cu tine.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.