40 Super Hot

Joacă-te 40 Super Hot gratis pe RotiriGratuite!

40 Super Hot demo
Click aici sa joci GRATIS 40 Super Hot
icon slot 777
Număr de role
5
icon linii de plata
Linii de plată
40
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon slot rtp
RTP
95.81%
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon scatter
Simbolul Scatter
Steluțele Aurii
icon producator
Producător Joc
EGT

40 Super Hot EGT este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi clasice. Are toate elementele necesare pentru a-ți oferi o experiență plăcută și plină de adrenalină – sunete și animații care te duc cu gândul la sălile de jocuri tradiționale și câștiguri pe măsură. Îți recomandăm să încerci 40 Super Hot gratis pe rotirigratuite.ro pentru a simți atmosfera de odinioară și pentru a vedea cât de profitabil poate fi! Poți trece apoi la 40 Super Hot slot varianta cu bani pentru a te bucura și de câștiguri reale!

40 Super Hot demo – grafică retro, antrenantă

40 Super Hot EGT face parte din categoria sloturilor clasice, cu fructe. Asta înseamnă că nu vei găsi o grafică spectaculoasă, așa cum se întâmplă în cazul sloturilor tematice, însă te putem asigura că jocul este interactiv și antrenant. Rolele, simbolurile, sunetele și animațiile sunt alese special pentru a te purta înapoi în vremurile în care erau la modă aparatele de jocuri din sălile tradiționale. Dacă nu ai prins acea atmosferă, poți încerca un joc 40 Super Hot demo și vei simți pe pielea ta adrenalina pe care o simțeau jucătorii de odinioară. Ecranul de joc este simplu și intuitiv, butoanele sunt vizibile, totul te ghidează către o experiență cât mai plăcută. Sloturile clasice de la EGT, inclusiv 40 Super Hot free, sunt recomandate și jucătorilor începători, tocmai pentru că sunt ușor de jucat.

40 Super Hot EGT – RTP de 95.81% și 40 linii de plată

40 Super Hot slot are o rată de plată de 95.81%. Dacă ai mai jucat sloturi clasice de la EGT sau de la orice alt producător, știi deja că acestea nu au un payout foarte mare, însă compensează prin opțiuni de joc ce îți aduc câștiguri mari. În acest caz, vorbim de 40 linii de plată – cu cât numărul de linii de plată este mai mare, cu atât vei prinde mai multe combinații câștigătoare pe role. În cazul 40 Super Hot EGT, liniile de plată sunt fixe. Asta înseamnă că vei juca întotdeauna cu 40 linii, nu poți selecta mai puține. După ce vei testa primul joc 40 Super Hot gratis și vei vedea ce câștiguri îți poate aduce, vei vedea că nici nu îți dorești să joci cu mai puține linii de plată.

40 Super Hot free – cum se joacă?

Jocurile clasice, cum este și 40 Super Hot EGT sunt foarte intuitive. Ai ecranul de joc cu cele 5 role, fără alte imagini care să îți distragă atenția. Butoanele sunt așezate în partea de jos a ecranului, mai exact în partea stângă. Aici vei găsi butonul de Start, ilustrat prin simbolul Play și cele 2 săgeți circulare – dacă apeși acest buton, rolele încep să se învârtă, iar norocul le va opri pe combinațiile câștigătoare. Înainte însă de a apăsa butonul de Start, trebuie să setezi valoarea pariului cu care vrei să joci. Având în vedere că la 40 Super Hot slot joci mereu cu 40 linii de plată, trebuie să știi că mizele vor fi mai mari decât la alte sloturi clasice. Spre exemplu, pariul minim cu care vei juca este de 40 monede (o monedă pariu/linie), însă vei vedea în partea de jos și alte valori ale pariului – 80, 200, 400 și 800. Poți seta orice pariu dorești, dar ar fi bine să ții minte faptul că un pariu mai mare nu îți garantează și un câștig mai mare. Înainte de a începe să îți testezi norocul la 40 Super Hot free, ar fi bine să consulți și tabelul de plăți pentru a vedea exact ce simboluri vei întâlni pe role și cum se plătesc ele. Acest tabel îl găsești în partea stângă, chiar lângă butonul de Start, cu simbolul ”i”. Am lăsat la final partea cea mai interesantă – în partea de sus a ecranului vei vedea 4 casete cu numere care cresc în timp ce joci. Aceste numere sunt de fapt jackpot-uri pe care poți pune mâna în timpul jocului – fiecare jackpot este ilustrat printr-o culoare, dar despre asta vom vorbi puțin mai târziu.

Acum că știi cele mai importante lucruri despre modul de joc și butoane, testează 40 Super Hot demo și vezi dacă astăzi este ziua ta norocoasă!

40 Super Hot gratis – simboluri și plăți

Dacă ai mai jucat sloturi clasice, probabil ești deja obișnuit cu simbolurile de pe role. În cadrul unui joc 40 Super Hot free vei găsi fructe, șeptari și stele. Bineînțeles, cele mai mari câștiguri sunt aduse de șeptare și stele, aceste simboluri jucând și rolul de simboluri wild și scatter. 5 simboluri cu șeptari îți aduc un câștig de 1.000 monede, în timp ce 5 stele îți aduc nu mai puțin de 20.000 monede! Fructele îți aduc și ele câștiguri importante: 5 struguri îți aduc 400 monede, 5 pepeni sau prune îți aduc 200 monede, iar 5 simboluri cu lămâi, portocale sau cireșe îți aduc 100 monede. Toate aceste câștiguri au fost calculate la o miză de 40 monede – cu cât crești miza, cu atât cresc și câștigurile. Joacă-te cu mizele în cadrul unui joc 40 Super Hot gratis și vezi cum îți cresc și câștigurile!

40 Super Hot slot – caracteristici speciale

Dacă ai încercat 40 Super Hot free, probabil ai văzut că jocul are și multe opțiuni speciale de joc care îți cresc câștigurile. Am menționat deja că șeptarul are rolul de simbol wild, iar steaua are rolul de simbol scatter. Atunci când apare șeptarul pe role, el înlocuiește toate celelalte simboluri și formează combinații câștigătoare. Simbolul scatter nu îți oferă acces la vreo specială cu rotiri gratuite, ci îți aduce premii mari atunci când se regăsește de minim 3 ori pe role. O funcție de care trebuie să profiți este cea de gamble sau dublaje. Se activează în momentul în care prinzi un câștig pe role și îți poate dubla pe loc suma dacă ești inspirat și alegi corect culoarea unei cărți – joacă 40 Super Hot demo, prinde un câștig și testează această funcție de dublaje! Te vei distra și îți vei crește și câștigurile! Runda bonus sau jackpot se activează în mod aleator în timpul jocului. Atunci când se întâmplă acest lucru, vei avea în fața ta 12 cărți din care va trebui să selectezi câteva până ce vei ajunge la 3 cărți cu simboluri de aceeași culoare. Acesta va fi si bonusul pe care îl vei primi. Dacă joci 40 Super Hot demo și se activează runda de jackpot, este un semn clar că ai o zi norocoasă și trebuie să testezi și varianta pe bani.

Concluzii

În concluzie, 40 Super Hot slot este un joc clasic recomandat nu doar jucătorilor nostalgici care tânjesc după atmosfera de altădată, ci și jucătorilor începători care vor să încerce ceva nou. Slotul îți aduce multă adrenalină, dar și câștiguri pe măsură, așa că, nu ezita să îl încerci, mai ales că poți juca 40 Super Hot gratis pe rotirigratuite.ro!