Cops n’ Robbers

Dacă vrei un joc nostalgic, am pregătit pentru tine Cops n’ Robbers slot! Îți aduci aminte de jocurile cu roluri din copilărie, mai ales de cele cu polițiști și hoți? Această păcănea are aceeași temă, unde chiar poți să fugi cu ceva valoros acasă! Este atât de bine executată, încât simți aceleași emoții ca atunci când fugeai să îți prinzi amicii – și chiar cu mai multă adrenalină acum!

Așa că, hai să vedem toate detaliile despre Cops n’ Robbers demo mai jos! De la RTP, la ce funcții speciale te ajută să câștigi, nu ratăm nimic! Și, dacă o să îți placă acest slot, nu uita să te uiți peste ce sloturi online gratis ți-am mai pregătit la noi pe site!

Joacă Cops N Robbers slot complet gratuit aici!
Click aici sa joci GRATIS Cops n’ Robbers
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
94.44%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
20
icon slot 777
Număr de role
5

Cops n’ Robbers slot – de-a v-ați ascunselea cu polițiștii!

În Cops n’ Robbers slot trebuie să faci un jaf de succes, apoi să fugi de poliție și de câinele înfiorător! Grafica este veselă, având nuanțele de albastru specifice girofarului bine-cunoscut. Totul pare aproape să fie dintr-un desene animat cu hoți și polițiști, cu lovituri epice ale băncilor și saci de aur scoși din seife codate! Cine nu ar vrea să încerce o astfel de aventură!

Animațiile din Cops n’ Robbers free sunt simpatice. Aur sclipitor, dinamită care explodează, un polițist săltăreț, un seif plin de bani și un câine gata să te înhațe sunt doar parte din experiența pe care o vei avea cu acest slot gratuit! Nici fundalul nu este de ignorat. Deși inițial arată ca un zid dintr-un parc, cu un felinar ce luminează, dacă arunci un ochi după acesta o să vezi mașini de poliție și un elicopter ce caută vestitul hoț! Muzica te ține și ea într-un ritm alert!

Și, dacă îți plac păcănelele cu tematică polițistă, poți să încerci Chicago demo. Vei avansa direct de la un hoț de bănci și magazine la un membru al mafiei conduse de Al Capone!

Păcănele tematice Cops n’ Robbers – cum joci?

Să joci Cops n’ Robbers slot este mai simplu decât pare! Folosind butonul de START din dreapta poți îți începi rotirile. Butonul imediat din stânga o so te scutească de clickuri, dând rotirile automat pentru tine. Folosind butonul de „Miză Totală” poți selecta cât valorează o rotire, conform bugetului și strategiilor tale. Ai 20 de linii de câștig, fiecare destul de generoasă! Folosind meniul poți să vezi care sunt combinațiile cu care poți să câștigi, dar și alte detalii legate de joc. O să te scutim și de asta! Iată mai jos cât de bine plătesc simbolurile și funcțiile din păcănele Cops n’ Robbers!

Structură și simboluri

Structura din Cops n’ Robbers este una clasică, de 5×3. RTP-ul este de 94,44%, considerat destul de mic. Dar, asta nu înseamnă că nu câștigi! De altfel, volatilitatea este chiar echilibrată, fiind la un nivel mediu. Simbolurile plătesc și ele destul de bine, după cum poți vedea mai jos:

 • Simbolul Wild (câinele fioros) – valoare minimă 0,10, valoare maximă 5,00
 • Simbolul aurului – valoare minimă 0,02, valoare maximă 5,00
 • Simbolul polițistului – valoare minimă 0,02, valoare maximă 3,00
 • Simbolul seifului – valoare minimă 0,15, valoare maximă 2,50
 • Simbolul dinamită – valoare minimă 0,15, valoare maximă 2,50
 • Simbolul A și K – valoare minimă 0,10, valoare maximă 2,00
 • Simbolul Q, J, 10 – valoare minimă 0,04, valoare maximă 1,00

Iar asta pentru miza minimă, de 0,20! Ți-am spus că o să ai destule oportunități de câștig în Cops n’ Robbers gratis, mai ales cu asemenea valori! Și, dacă ți se par simboluri interesante, poți să te uiți și peste cele din Rise of Ra demo!

Funcții Speciale Cops n’ Robbers slot

Când vine vorba de funcții speciale, Cops n’ Robbers slot strălucește cu adevărat. Rar am întâlnit jocuri cu funcții atât de variate și distractive! Ți-am pregătit mai jos o listă, ca să știi la ce să te aștepți:

 • Cele patru bonusuri speciale – primul bonus este cel denumit rewind, în care rolele se deplasează mai sus cu una sau mai multe poziții, pentru a îți garanta un câștig. Fast Foward face același lucru, dar direcția deplasării este în jos. Reel Morph modifică rolele ca să îți dea o combinație câștigătoare. În final, bonusul cu simboluri Wild îți adaugă câinele fioros pe mai multe role, pentru a te bucura de un câștig.  Toate acestea au animații diferite, care includ personajele din slot!
 • Simbolul bonus (cu tâlhar) – dacă apar trei astfel de simboluri pe rolele 1, 3 și 5 o să beneficiezi de bonusul street.
 • Bonusul street – este ca un fel de Monopoly Cheaters Edition! O să ai în față o tablă de joc cu căsuțe, care conțin diferite premii, precum chei de aur, free spins și Wild bonus! Aruncă zarul și vezi pe ce căsuță o să pici!
 • Modul jocuri gratuite – în timpul acestui mod, deasupra simbolurilor rolei 5 s-ar putea să observi niște chei aurite. Ei bine, 5 astfel de chei acumulate în timpul bonusului Street îți vor acorda un jackpot progresiv, și vor forma o combinație care îți aduce câștig.
 • Diferitele simboluri Wild bonus – Locked Wilds (câine turbat) îți fizează simbolurile wild pentru toate rundele gratuite rămase. Domino Wilds (câinele furios) transformă simbolurile din jur în simboluri Wild Extra. Exploding Wilds (explozia) o să explodeze, transformând unul sau mai multe simboluri din jur în simboluri Wild Extra. Iar expanding Wilds (câinele care latră) extinde un sombol wild pe întreaga rolă.

Noi considerăm că aceste funcții fac rundele mai interesante, și îți aduc mai multe câștiguri. Dar, dacă preferi sloturi mai simple precum Super 20, avem destule clasice pe care le poți juca!

Concluzie 

Cops n’ Robbers slot este un slot care atrage atenția prin modul alert, care te ține pe vârfuri, de joc. De altfel, este unul din sloturile pe care trebuie să le încerci măcar odată. Așa că, bucură-te de free spins și joacă Cops n’ Robbers gratis aici!