...

Fruits Kingdom

Descoperind Fruits Kingdom demo, ne aventurăm într-un regat plin de culoare și savoare, unde fiecare fruct poate aduce câștiguri suculente. Asocierea cu roadele naturii, explorată și în slotul 20 Hot Blast slot, ne introduce într-un peisaj de vară mereu înfloritor. Și, pentru că ambele sunt jocuri EGT, știm din start că distracția e la cote maxime!

fruits kingdom demo logo
Click aici sa joci GRATIS Fruits Kingdom
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
96.25%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon slot 777
Număr de role
5

Tematica regală a jocului Fruits Kingdom demo ne transportă într-un univers unde suculența și dulceața fructelor se îmbină cu fastul vieții regale. În acest regat, simbolurile precum cireșele, lămâile, și prunele, alături de rege și regină, joacă roluri principale. Ele promit câștiguri demne de o coroană. Grafica vibrantă și animațiile aduc în prim-plan fiecare detaliu al acestui tărâm fructat, creând o experiență de joc îmbietoare și plină de energie.

Cu o structură de 5 role și 10 linii de plată, jocul de păcănele cu fructe Fruits Kingdom este accesibil și atractiv pentru toți jucătorii. Este echilibrul perfect între simplitate și posibilități de câștig.

RTP-ul este de 96.25%, dar mai interesant este modul în care Fruits Kingdom demo îmbină deliciul fructat cu șansele de câștig. Ceva de genul face și 100 Super Hot free, dar acolo sunt 100 de linii. Hai să vedem cum arată plățile din regat!

Știi deja că Fruits Kingdom demo e plin de fructe, dar știi cât de valoroase sunt? Sigur, aduc ceva în plus la tematică, dar hai să vedem cât de mult pot să-ți multiplice pariul!

 • Cireșe Caise, Lămâi, Prune: 1x
 • Portocale, Banană: 1.25x
 • Pepene, Struguri: 2.5x
 • Măr: 4x
 • Regele și Regina: 7.5x
 • Steaua Norocoasă (Scatter): 50x
 • Coroana (Wild): 100x

Dacă pasiunea ta se îndreaptă către explorarea altor regnuri pline de savoare, îți recomandăm Super 20 gratis. Acolo te așteaptă o altă aventură fructată, diferită de Fruits Kingdom free, dar la fel de distractivă.

Fruits Kingdom demo vine echipat cu o serie de funcții speciale, fiecare adăugând un strat de entuziasm și potențial de câștig. Am testat toate aceste funcții și acum venim cu rezultatele:

 • Wild (Coroana): Simbolul Coroana din Fruits Kingdom slot nu doar că substituie orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare, dar dublează și câștigurile când face parte dintr-o combinație.
 • Free Spins (Steaua Aurie): Când apar 3 sau mai multe simboluri Scatter, se declanșează 15 free spins, în timpul cărora toate câștigurile sunt triplate. Aceasta oferă o oportunitate fantastică de a acumula recompense majore. Simbolul stelelor aduce la pachet și un multiplicator de până la 3x.
 • Jackpot Cards: Ca și în alte jocuri EGT, Fruits Kingdom free oferă șansa de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi progresive, adăugând un nivel suplimentar de emoție jocului.
 • Funcția Gamble: Oferă jucătorilor șansa de a-și dubla câștigurile prin ghicirea corectă a culorii unei cărți, adăugând un element de risc și recompensă.

Fruits Kingdom demo ne invită să explorăm un regat unde fructele regale promit aventuri palpitante. Îndrăznește să pășești în acest regat fructat și lasă-te cucerit de deliciile și bogățiile pe care le oferă! Pentru o variație în experiența de joc, o rotire la Lucky & Wild demo poate adăuga și mai multă diversitate. Dă-i și lui o șansă!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.