Asian Diamonds

Asian Diamonds slot este o păcănea cu o grafică impresionantă și cu tematică asiatică. Fiecare rotire te face să simți pacea specifică unei brize de primăvară. Acest joc te invită să descoperi o altă cultură, unde un diamant magic se ascunde printre flori de cireș și domnițe regale și magice. Distracția este garantată la un joc atât de vibrant!

Și, dacă îți place atmosfera din Asian Diamonds gratis, mai avem o sugestie pentru tine! Lucky Lady’s Charm demo este similar, transportându-te lângă un lac magic și liniștit, unde poți să iei o pauză sau doar să te bucuri de natura liniștitoare.

Asian Diamonds Slot complet gratuit aici!
Click aici sa joci GRATIS Asian Diamonds
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95,05%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
30
icon slot 777
Număr de role
5

Asian Diamonds slot – merită să joci?

Păcăneaua Asian Diamonds slot nu numai că are o tematică interesantă, ci și una excelent executată. Un diamant este ascuns într-un templu, iar tu ai șansa să îl obții! Pe parcurs, vei întâlni personaje interesante îmbrăcate în haine tradiționale, peisaje impresionante înconjurate atât de pomi de cireș, cât și flori de lotus și vei trece printr-o experiență de neuitat!

Tabla de joc este aurie, având desene specifice zonei Asiei. În modul rotirilor gratuite, aceasta își schimbă culoarea în roșu – dar despre asta vom vorbi în cele ce urmează. Muzica este specifică zonei vizate – până la urmă joci păcănele asiatice Asian Diamonds! Personajele și simbolurile sunt foarte bine desenate, iar animațiile sunt sclipitoare și înconjurate de pietre prețioase. Totul pare regal, demn de un templu. Când este vorba de simbolurile mai simple ce reprezintă litere, acestea arată ca cele pe care le-ai vedea pe cărțile de joc, fiind și acestea foarte decorate. 

Paleta de culori, stilul regal, pietrele sclipitoare și tematica ce captivează fără probleme sunt oarecum similare cu cele întâlnite în Queen of Hearts demo. De altfel, ambele sloturi sunt create de Novomatic. Așa că, în mod clar vei juca un slot calitativ!

Cum joci Asian Diamonds demo?

Să joci Asian Diamonds Slot este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe chenarul unde scrie start, iar simbolurile vor începe să se învârtă. Butonul „AUTO” va da rotiri în locul tău, dar îți va lăsa și o fereastră de timp pentru a decide dacă vrei să îți dublezi câștigurile sau nu. Cum faci asta? Dai click pe „GAMBLE” atunci când simbolurile se aliniază într-o combinație câștigătoare, apoi alegi culoarea cărții în mod corect. Acum, hai să mergem mai departe și să descoperim simbolurile și structura lui Asian Diamonds Novomatic!

Asian Diamonds slot – simboluri și structură

Structura din Asian Diamonds slot este cea obișnuită, de 5×3. RTP-ul este de 95,04%, deci vei câștiga destul de bine. De altfel, volatilitatea este mică spre medie, ceea ce înseamnă că frecvența câștigurilor și sumele vor fi la fel. Există 30 de linii de câștig fixe, pe care le poți vedea consultând meniul. Miza minimă este de 0,30 credite, iar cea maximă este 45. Simbolurile captează prin frumusețea lor, având următoarele valori:

 • Simbolul doamnei în roz – valoare minimă 0,06, valoare maximă 75
 • Simbolul doamnei în mov – valoare minimă 0,08, valoare maximă 60
 • Simbolul doamnei în verde – valoare minimă 0,04, valoare maximă 67,50
 • Simbolul doamnei în albastru – valoare minimă 0,08, valoare maximă 45
 • Simbolul Wild al diamantului – valoare minimă 0,15, valoare maximă 1500
 • Simbolul Wild al globului auriu– valoare minimă 0,60, valoare maximă 90
 • Simbolul lotus – valoare minimă 0,06, valoare maximă 37,50
 • Simbolurile A și K – valoare minimă 0,04, valoare maximă 30
 • Simbolurile Q și j – valoare minimă 0,02 valoare maximă 22,50

Asian Diamonds free – funcții speciale

Asian Diamonds slot nu excelează la capitolul funcții speciale, dar noi considerăm că în mod clar compensează cu restul. În acest aspect, păcăneaua aceasta seamănă cu cele mai clasice, precum Sizzling Hot deluxe demo. Diferența stă însă în tematica abordată, care răspunde atât dorinței de aventură, cât și de adrenalină. Acestea sunt funcțiile pe care le vei întâlni:

 • Gamble – cu ajutorul acestei funcții din Asian Diamonds slot poți să dublezi câștiguri de mai multe ori. Va trebui să alegi culoarea cărții ilustrate – dacă este corect, vei pleca cu mai mult, iar dacă nu ghicești, vei pierde tot.
 • Modul rotiri gratuite – dacă îți pică simbolul globului auriu, adică Scatter, pe rolele 2, 3 și 4, te poți aștepta la șanse sporite de ploaie cu rotiri gratuite! La 7 astfel de simboluri ai 8 jocuri gratuite, la 8 numărul rotirilor gratuite se dublează la 16, iar pentru 9 simboluri Scatter te vei bucura de 32 de rotiri gratuite!

Poți să încerci Asian Diamonds free la noi pe site, pentru a te obișnui puțin înainte să intri direct în acțiune la un casino. Și dacă alegi să faci asta, adică să joci cu bani reali, îți recomandăm cu căldură să iei și un bonus!

Concluzie

Asian Diamonds slot este unul din acele păcănele tematice care te fac să te simți conectat cu natura și cu alte culturi ale lumii. Iar asta în timp ce câștigi! Nu-i așa că sună atractiv? Ei bine, noi îți urăm succes în călătoria ta spre Asia și rotiri norocoase! Și, dacă nu poți să te mai saturi de această regiune, călătorește și Japonia medievală cu Katana demo!