Katana

Katana demo este un joc epic, care te trimite în trecutul îndepărtat, mai precis aproximativ cu 5 secole în urmă. Stilul de joc este alert, culorile sunt vibrante, iar tu o să fii în centrul unei povești inedite! Lupte, trădări, Geishe și mistere te așteaptă în acest slot, dar să nu uităm de câștiguri! Testează-ți destinul și norocul cu această păcănică cu tematică istorică!

Desigur, Katana gratis este doar unul din multitudinea de sloturi online pe care le avem! Poți să alegi între diferite teme. Alege pacanelele tale clasice preferate sau experimentează păcănele mai diversificate! Noi te asigurăm că ai de unde și continuăm să extindem colecția pe zi ce trece!

Joacă Katana demo acum!
Click aici sa joci GRATIS Katana
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95.02%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
20
icon slot 777
Număr de role
5

Merită să joci Katana demo?

Dacă vrei o aventură cum nu ai întâlnit până acum, Katana demo ți-o oferă fără probleme! În acest slot ești transportat în Japonia imperială a anilor 1500’. Împăratul, denumit Shogun, este mort, iar țara este fragmentată. Lorzii se luptă pentru putere, iar tu ești unul dintre ei – dacă reușești sau nu depinde numai de tine! Adună-ți trupele de samurai și intră în lupta pentru a unifica întregul Imperiu Japonez sub conducerea ta!

În Katana slot tu vei lua locul unui lord cu un domeniu mijlociu, care trebuie să se apere, să construiască o armată puternică și să cucerească capitala. Cum faci asta? Simplu, prin puterea rotirilor! Fiecare rotire îți poate aduce câștiguri, prin care să atingi orice țel. 

Culorile tablei de joc din lemn de roșu se potrivesc cu perioada violentă în care ești transportat, iar fundalul este cel al unui templu. Chiar și simbolurile reflectă tematica japoneză din Katana demo, părând făcute din vopsea și semănând cu simbolurile din această regiune.

Fiecare câștig aduce animații, destul de mici. Portretele și peisajele sclipesc, iar literele și cifrele luminează în întregul lor. Deși nu sunt animații extraordinare, felul în care totul este desenat pare foarte realist și în concordanță cu vremurile. Până la urmă, slotul este creat de nimeni altul decât Novomatic! Acesta este un producător de jocuri de top, adesea cu povești interesante și foarte bine create. Deci, poți să ai încredere că îți vor da o experiență de neuitat cu păcănelelor lor! De exemplu, poți să mai faci o călătorie în trecut, de data asta în Egiptul Antic, cu Book of Ra Novomatic. O să vezi că este la fel de plăcut totul!

Cum joci Katana demo?

Katana demo este un slot relativ ușor de de jucat, iar noi îți vom detalia fiecare pas care există. Pentru început, dă click pe butonul de start pentru a roti. Dacă vrei să te scutești de efort, dă click pe AUTO. Folosind butoanele din stânga poți selecta numărul de linii de câștig, cu un minim de 1 și un maxim de 20. Din aceeași zonă poți selecta miza, cu opțiuni cuprinse între 0,20 și 100,00 credite.

Fiecare simbol din Katana demo are valori diferite, iar unele chiar îți aduc opțiuni incredibile. Despre acestea o să vorbim însă în cele ce urmează. Deci, să recapitulăm – customizezi gameplay-ul după nevoile tale, rotești și vezi ce câștigi. Nu-i așa că pare simplu? Păi chiar este!

Structură și simboluri în jocul de păcănele Katana 

Katana demo are structura cu care te-ai obișnuit deja la păcănele de până acum, de 5×3. Mai mult, jocul are un RTP de 95,02% – ceva mai mic decât media de 96%. Totuși, nu poți să spui că jocul nu compensează în alte aspecte. Volatilitatea este joasă, adică vei câștiga mai puțin, dar des. Adevărul este că ai până la 20 de linii de plată! Iar faptul că poți alege exact numărul dorit adaugă la flexibilitatea pe care Katana slot demo o are. 

Simbolurile sunt variate iar valoarea lor depinde de miza aleasă. Cu cât aceasta e mai mare, cu atât simbolurile valorează mai mult, iar câștigurile tale se multiplică! 

Dacă îți plac așa de mult și mai vrei ceva cu linii mobile, poți să dai câteva rotiri pe Columbus deluxe! Este tot un slot bazat pe aventură și călătorii în istorie, dar de data îl urmărești pe Columb străbătând mări și oceane!

Katana gratis – simboluri și valori

Iată mai jos simbolurile și valorile disponibile în Katana demo!

 • Simbolul lordului – valoare minimă 1,00, valoare maximă 10,00.
 • Simbolul geishei –  valoare minimă 0,80 valoare maximă 8,00.
 • Simbolul Katana – simbol scatter,  valoare minimă 0,40 valoare maximă 40,00.
 • Simbolul arcașilor –  valoare minimă 0,40, valoare maximă 6,00.
 • Simbolul purtătorului de steag –  valoare minimă 0,40, valoare maximă 6,00.
 • Simbolul palatului –  valoare minimă 0,30, valoare maximă 5,00.
 • Simbolul templului – valoare minimă 0,30, valoare maximă 5,00.
 • Simbolul K și Q –  valoare minimă 0,10, valoare maximă 1,50.
 • Simbolul A – valoare minimă 0,10, valoare maximă 2,00.
 • Simbolul cifrei 10, simbolul literei J – valoare minimă 0,40, valoare maximă 6,00.

Acestea sunt valorile pentru miza minimă disponibilă în Katana Novomatic, dar nu uita să le reverifici dacă decizi să o schimbi!

Funcții speciale în Katana demo

Katana demo are două funcții speciale care să te ajute în lupte, iar acestea sunt:

 • Modul rotiri gratuite – trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează 10 jocuri diferite. Este posibil să poți declanța iar acest mod din rotirile tale gratuite.
 • Simbolul lordului – substitute, în orice poziție pe rolă, toate simbolurile cu excepția celui Scatter.

Asta este tot! Acum ești complet pregătit să te antrenezi pe Katana gratis. Iar atunci când vei juca direct la casino, o să fii deja cel mai tare lord! Și, dacă ai un spirit de luptător, poți să încerci și Age of Troy demo! De data aceasta, însă, vei avea parte de o experiență ceva mai elenistică, pe vremea războiului Troian!

Concluzie 

Nu are cum să nu te atragă Katana demo – jocul are clar farmecul său! În cazul în care voiai să vizitezi Japonia, nu trebuia să stai aproape 21 de ore în avion. Această păcănea te va transporta acolo direct! Ție îți rămâne doar să te distrezi, iar noi îți urăm mult succes!