Queen of Hearts Deluxe

Cu toții avem nevoie de lucruri mai siropoase în viețile noastre – iar Queen of Hearts Deluxe demo poate să fie o alegere bună! Acest slot combină vizualul plăcut cu câștiguri și funcții speciale pentru a îți oferi distracție cât cuprinde. De altfel, dacă ești pasionat de pachete de cărți și cazinouri, se potrivește chiar și mai mult cu preferințele tale.

Iar, cum Valentine’s day se apropie, ca să intri și mai mult în atmosferă, poți să joci Queen of Hearts deluxe gratis la noi pe site! Din moment ce tot vorbeam de pachete de cărți și sloturi, poți să joci chiar combinații între ele. Jacks or Better gratis este o altă alegere bună!

Îndrăgostește-te de Queen of Hearts deluxe aici!
Click aici sa joci GRATIS Queen of Hearts Deluxe
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95.31%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon slot 777
Număr de role
5

Queen of Hearts Deluxe demo – păcănele cu inimi, castele și coroane

Queen of Hearts Deluxe demo este un slot ceva mai romantic, care te transmite direct în poveștile de dragoste dintre prinți și prințese în lumea modernă. La fiecare rotire poți cuceri comorile și pe regina casteluluI! 

Fundalul este specific temei, având diferite nuanțe de mov și roz, iar 3 cupidoni cu arcuri și săgeți te privesc de pe norișori. Totul pare luxuriant, auriul amestecându-se frumos cu roșul simbolurilor. Tabla este susținută de două coloane din marmură, fiind și ea aurie. Când e vorba de păcănele, Novomatic nu dezamăgește niciodată! Queen of Hearts Deluxe free este un slot care merită încercat de orice tip de jucător, fie el mai romantic sau nu.

Poate că pare mai pașnic, dar adrenalina nu lipsește din Queen of Hearts Deluxe demo! Ai încercări la tot pasul, intrigi, și trebuie să îți găsești singur calea spre comorile castelului! De altfel, în visteria regală, se află și faimoasa coroană. Iar dacă vrei să vezi cât de compatibil ești cu regina, poți să consulți și zodiile din Zodiac Wheel demo!

Cum joci Queen of Hearts Deluxe demo?

Pentru a juca Queen of Hearts deluxe demo nu trebuie să ai multă experiență cu păcănelele. Apasă butonul pe care scrie start pentru a începe să rotești sau AUTO, ca să nu trebuiască să dai click pentru fiecare rotire. Folosind butonul de miză totală, poți să alegi miza conform bugetului tău, între 0,10 și 50,00 credite. De asemenea, cu butonul din stânga, poți să alegi inclusiv și câte de linii de plată vrei, între 1 și 10. 

Dacă alegi să joci Queen of Hearts Deluxe slot, pregătește-te pentru tot felul de funcții distractive și animații fermecătoare! Inimi care bat, litere și cifre sclipitoare, trandafiri care înfloresc și alte animații demne de poveste te așteaptă. Îndrăgostește-te de acest slot acum!

Queen of Hearts Deluxe gratis – Structură și simboluri

Queen of Hearts Deluxe demo are structura obișnuită, de 5×3. RTP-ul este de 95,31%. Volatilitatea este medie, astfel că vei putea avea câștiguri nici prea mari, nici prea mici, într-un interval de timp potrivit. Dragostea plutește în aer, dar și câștigurile fac la fel! Mai ales când ai simboluri așa de avantajoase, iar asta la miză minimă:

 • Simbolul trandafirului – valoare minimă de 0,05, valoare maximă de 30,00;
 • Simbolul inimii – valoare minimă de 0,02, valoare maximă de 100,00;
 • Simbolul castelului – valoare minimă de 0,02, valoare maximă de 5,00;
 • Simbolul coroanei – valoare minimă 0,20, valoare maximă 5,00;
 • Simbolul inelului – valoare minimă 0,20, valoare maximă 5,00;
 • Simbolul K – valoare minimă 0,10, valoare maximă 2,50;
 • Simbolul Q – valoare minimă 0,10, valoare maximă 2,00;
 • Simbolul J – valoare minimă 0,05, valoare maximă 2,00;
 • Simbolul 10 și 9 – valoare minimă 0,05, valoare maximă 1,00;

Sunt multe sloturi în care simbolurile de bază plătesc bine, iar Queen of Hearts Deluxe demo este printre ele. Poți să te convingi de asta în pagina noastră de păcănele online gratis. Încearcă jocurile de acolo, 100% gratuit, apoi vezi care ți se potrivește mai bine!

Novomatic Queen of Hearts Deluxe – speciale

Queen of Hearts deluxe demo are câteva funcții care ajută jucătorii, fiind foarte utile. Ele pot face câștigurile dintr-o rundă să se mărească, dar și să îți aducă mai multe tunde câștigătoare. Evident, totul depinde de noroc, dar nu strică să știi după ce să te uiți. Iată funcțiile!

 • Gamble – dacă te simți norocos nu numai în dragoste, ci și în păcănele, poți să alegi să multiplici un câștig. Alege ce culoare crezi tu că va avea cartea, iar dacă ghicești, suma câștigată de tine se dublează. Dacă nu, vei pierde tot. Acest mod de joc este foarte des întâlnit, chiar și în păcănele precum Lucky & Wild demo, fiind apreciat de jucătorii ce caută adrenalină.
 • Modul rotiri gratuite – dacă îți pică 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, vei activa 8, 15 sau 20 de rotiri gratuite. În timpul acesta, după fiecare rundă gratuită, un mic cupidon va plasa în mod aleatoriu pe ecran o inimă. Partea cea bună este că poți câștiga acest mod din nou în timp ce altul de același fel este deja activ.

Concluzie 

Queen of Hearts Deluxe demo aduce o poveste captivantă și câștiguri sclipitoare. Iar tu poți să urmărești întreaga istorisire, plină de dragoste și big win-uri apăsând butonul de Spin. Și, partea cea mai bună, pe Rotiri Gratuite vei face asta fără depunere, fără înregistrare, total gratuit, de pe telefon sau PC. Distracție plăcută!