Chicago

Chicago free aduce aminte aminte de filmele alb-negru de acțiune de acum zeci de ani – și are și același farmec! Tocmai de aceea, noi îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre acest slot cu o grafica absolut impecabilă. Nu numai aparențele sunt demne de laudă, ci și modul de joc în sine! 

Noi nu am mai văzut un astfel de slot! Chicago free îmbină sloturile moderne și efectele lor impresionante cu clasicismul. Și nu, nu al păcănelelor, ci al cinematografiei! O să vezi despre ce vorbim mai jos.

chicago free logo
Click aici sa joci GRATIS Chicago
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
97.8%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
20
icon slot 777
Număr de role
5

Merită să dai spins la Chicago free?

Chicago free uimește, din punct de vedere estetic și al gameplay-ului – asta este clar! Tabla de joc ia forma mai mult a unui panou sau a unui zid, format din diferite culori de gri cald. Găurile de gloanțe din acestea, simbolurile cu litere și cifre folosite într-un font specific și detaliile din fundal din cărămidă te transportă în trecut. Dacă ai văzut celebrul film The Godfather (Nașul), unul dintre cele mai cele mai celebre filme, o să fii încântat! De ce? Ei bine, pentru că par transportat în mijlocul acțiunii din acest film.

De altfel, Chicago demo face o treabă genială din punct de vedere al personajelor. Polițistul decrepit și corupt, detectivul tânăr care vrea să ia justiția în propriile mâini, curierul, șeful mafiei și dama – toți aceștia sunt desenați aproape comic, reprezentând trăsături ale caracterului lor. Tu joci rolul unui nou-venit, care aspiră să devină un lider de mafie. Cum? Prin rotiri, bineînțeles!

În lumea gangsterilor și a mafiei, totul este permis! Inspirația americană a anilor unde Al Capone făcea legea pe străzile din Chicago este chiar aici. Aventurează-te într-o lume a jocurilor de putere, a armelor și crimelor, dar și a câștigurilor! Mergi pe la spatele capului mafiei și fă un pact cu poliția, sau urcă pe scara ierarhică pe cont propriu. În Chicago free ai destule rotiri cât să experimentezi orice cale vrei! Și, dacă vrei să completezi atmosfera clasică dată de acest lot, joacă și un joc apreciat în cazinourile americane acum – baccarat online!

Cum joci Chicago slot?

Primul pas pentru a juca Chicago free este să dai Start, folosind butonul din dreapta jos a ecranului. Poți să selectezi miza folosind butonul din stânga soldului, iar în dreapta meniului poți să selectezi numărul de linii.  Dacă te plictisești să tot dai click, poți să folosești butonul de Auto pentru ca rotirile să curgă și fără ajutorul tău. Fiind atât de simplu de jucat, seamănă puțin cu slotul More Dice and Roll gratis, perfect și el pentru atmosfera clasică.

Dacă prinzi niște runde norocoase, poți să bagi niște rotiri gratuite în buzunar! Experiența din păcănele Chicago este customizabilă, mai ales că poți să alegi pe câte linii poți să câștigi. Natural, cu cât alegi mai puține, cu atât suma ce poate să fie câștigată crește. Totuși, indiferent dacă joci cu o linie sau 20, o să câștigi copios oricum! Astfel, poți să mulezi jocul pe nevoile tale și după bunul plac. Așa că, de aici, ține de tine și de norocul tău!

De asemenea, în Chicago free, ai câteva funcții și moduri care să te ajute în călătoria ta spre cap de mafie. De altfel, le poți lua și drept beneficii ale organizației din care faci parte. Acum, hai să discutăm despre ele, dar și despre tehnicalitățile acestui slot.

Structură și funcții Chicago free

În Chicago free ai o structură de 5×3, cu un RTP imens de 97.8%, care întrece media de 96%. Volatilitatea este de 5/5, ceea ce înseamnă câștiguri mari, dar mai rare.  Dar, totuși, jocul este în așa fel făcut încât nu o să le simți lipsa! Te poți gândi la aceste câștiguri la premiul de după o misiune lungă. Simbolurile sunt interesante, gri cu câte un obiect-accent colorat în cazul persoanelor. Cele care plătesc ce mai mult îl au auriu, pe când celelalte personaje le pot avea roșii sau albastre. De asemenea, ele se mișcă fluid, cu mișcări bine animate. Iată mai jos valorile pentru miza minimă de 0,20!

  • Simbolul șefului mafiei și simbolul detectivului justițiar – valoare minimă de 0,40, valoare maximă de 20,00.
  • Simbolul polițistului corupt și băiatului curier – valoare minimă de 0,20, valoare maximă de 5,00.
  • Simbolul Chicago – valoare minimă de 0,10, valoare maximă de 100,00. Substituie orice simbol cu excepția celui scatter.
  • Simbolul mașinii gangsterului Scatter – valoare minimă de 0,40, valoare maximă de 20,00
  • Simbolurile A și K – valoare minimă de 0,10, valoare maximă de 2,50.
  • Simbolurile Q, J, 10 și 9 – valoare minimă de 0,05, valoare maximă de 1,00.

După cum poți vedea, simbolurile din Chicago free plătesc bine chiar și pe valoarea minimă. Dar mai bine, hai să vedem ce funcții te ajută să te folosește de aceste valori mari!

Funcții speciale ale Chicago free

Chicago free îți oferă următoarele moduri de joc, din ce în ce mai interesante și animate grozave:

  • Modul autoplay – folosind butonul pe care scrie „AUTO”, poți să te scutești de munca în plus de a da rotiri.
  • Modul Împușcă sticlele” cu rotiri gratuite – dacă 3 sau mai multe simboluri Scatter îți pică pe ecran, ai garantate 12 rotiri gratuite. După fiecare rotire gratuită, dacă obții un câștig, vei avea un multiplicator care decide de câte ori ți se va multiplica suma! Partea cea mai bună este însă că în timpul acestui mod, mai poți să obții încă unul la fel. Cu puțin noroc, poți să dai și peste 24 de rotiri gratuite.

Acestea sunt esențiale antrenamentului tău pentru a deveni un lider de mafie competent. Așa că, nu ezita să profiți la maxim de ce funcții speciale îți oferă Chicago Novomatic!

Concluzii

Un slot plin de aventură și valize de bani ascunse, ar fi păcat să nu joci Chicago free! Doar îl poți încerca în varianta sa demo la noi pe site cu ușurință, iar asta complet gratuit. Avem o grămadă de jocuri tematice disponibile. Dacă tot ne-am întors în trecut pe vremea lui Al Capone, poți să călătorești chiar și mai în urmă, pe vremea războiului Troian! Încearcă și Age of Troy demo acum! Mult succes la rotiri!