More Dice and Roll Demo

Echipa Rotiri Gratuite a pregătit pentru tine un clasic minunat, anume More Dice and Roll Demo! Acesta este un joc care ne aduce aminte de jocurile din copilărie, bazate pe numărul bulinelelor de pe zaruri. Lasă-te cuprins de nostalgie cu acest slot, despre care urmează sa îți povestim și pe care îl poți juca fără vreun ban din partea ta! Cum așa? Pai, doar ești în locul potrivit! De asemenea, poți să îi joci și precursorul, pe Dice & Roll gratis EGT! Nu uita să compari cum au evoluat atât graficile, cât și câștigurile!

Jocurile demo sunt unele dintre cele mai bune invenții în lumea păcănelelor! Prin intermediul acestora, jucătorul prinde experiență în ale sloturilor și își poate da seama care sunt cele mai bune jocuri atunci când va dori câștiguri. Ai destule de încercat chiar și la noi pe site, inclusiv More Dice and Roll demo.

more dice and roll demo
Click aici sa joci GRATIS More Dice and Roll
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
96,12%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
NU
icon linii de plata
Linii de plată
40
icon slot 777
Număr de role
5
9.89
L1234166W001528

More Dice and Roll Demo – merită să joci un slot clasic?

După cum ți-am spus anterior, More Dice and Roll demo combină nostalgia cu distracția de top. Simbolurile sunt atât de realistice încât pare că EGT, producător jocului, a pus fructe reale în jocul său! Acestea contrastează cu fundalul mov, o culoare care adaugă la atmosfera simplă o picătură de lux. Nu este surprinzător însă că More Dice and Roll Online este atât de bine construit – până la urmă este creat de către EGT, unul dintre cei mai mari producători de pe piața păcănelelor!

Sunetul rotirilor este cel standard, dar atunci când prinzi un câștig o scurtă melodie veselă te acompaniază pe fundal. De fapt, depinzând de câte simboluri câștigătoare ai, melodia se schimbă! Devine din ce în ce mai veselă la început, dar partea de final rămâne la fel! De asemenea, simbolurile încep să se rotească, fiind cuprinse de flăcări. Parcă este un mod perfect de a arăta cât de hot sunt câștigurile la acest slot!

Cum te joci More Dice and Roll slot?

Fiind o păcănea cu fructe și șeptari, More Dice and Roll demo se joacă destul de ușor! Oricum, noi îți vom explica de la cap la coadă cum joci și tot ce trebuie să știi și să iei în considerare pentru a deveni cel mai bun jucător! Poți începe prin a plasa pariul prin butoanele de jos, cu sumele de 40, 80, 200, 400 și 800 de credite. Acum, folosește butonul cu săgeți din dreapta pentru a roti! Simte adrenalina provocată de More Dice and Roll demo și pregătește-te pentru rezultat. Ai 40 de linii posibile de câștig, așa că nu îți face prea multe griji legate de norocul sau succesul rotirilor tale. Să nu îți zic că poți să le și dublezi!

Prin funcția Gamble și o culoare corect aleasă poți să dublezi întreg câștigul! Acum că procesul general este pus la punct, vom continua cu detaliile care fac cu adevărat diferența – funcțiile și structura. Să dai rotiri este ușor, dar este foarte important să înțelegi mai întâi rotițele din spatele More Dice and Roll demo! Mai mult, această înțelegere te ajută și la alte jocuri – ia ca exemplu 5 Dazzling Hot demo, care funcționează într-o manieră similară! Îl poți încerca pe site-ul nostru și o să observi că se joacă cu mare ușurință!

Structură și simboluri More Dice and Roll demo

More Dice and Roll demo este un joc care are 5 role și 40 de linii fixe pe care tu poți să câștigi, cu un RTP ceva mai mare de medie, anume de 96,12%. Volatilitatea este mică spre medie, adică vei avea câștiguri medii la un interval de timp moderat. Interfața este cea specifică păcănelelor clasice cu șeptari și fructe, cu butoanele relevante poziționate în partea inferioară și alte detalii în partea superioară. More Dice and Roll free game îți aduce în mare aceleași simboluri cu care te-ai obișnuit, adăugând o proprie notă de originalitate. Găsești mai jos valorile acestora:

 • Simbolul zarurilor norocoase -valoare minimă 50 EGT, valoare maximă 750 EGT
 • Simbolul șeptarului – valoare minimă 20 EGT, valoare maximă 400 EGT
 • Simbolul clopoțelului – valoare minimă 20 EGT, valoare maximă 300 EGT
 • Simbolul strugure – valoare minimă 15 EGT, valoare maximă 150 EGT
 • Simbolul pepene – valoare minimă 15 EGT, valoare maximă 150 EGT
 • Simbolul portocală – valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 50 EGT
 • Simbolul prună – valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 50 EGT
 • Simbolul lămâie – valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 50 EGT
 • Simbolul cireașă – valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 50 EGT

O să vezi când rotești cât de simpatice sunt aceste simboluri fructate. Iar cireașa de pe tortul More Dice and Roll demo este chiar câștigul!

More Dice and Roll demofuncții speciale

Pentru a spori distracția, More Dice and Roll demo îți oferă serotonina zilnică prin diferite funcții speciale. Nu am zis niciodată că doar pentru că este o păcănea clasică nu își are și propriile elemente moderne! Prin urmare, ai la dispoziție următoarele funcții:

 • Jackpot Cards – această funcție îți aduce misterul unei noi aventuri! Este un jackpot de tip mystery cu patru niveluri, fiecare fiind reprezentat de către un simbol de pe cărțile de joc și fiind de o valoare crescândă. Nivelul 1 este reprezentat de treflă, nivelul 2 este caro, nivelul 3 este cupa iar cel mai înalt nivel este pica. Acest mod de joc este declanșat random, iar tu vei continua să  alegi din 12 cărți cu fața în jos până ajungi la trei de același fel.
 • Gamble – este funcția despre care ți-am vorbit ceva mai sus, cu ajutorul căreia poți dubla orice câștig mai mic sau egal cu 1400 credite EGT. De aici, este simplu! Alege ce culoare crezi tu că va avea cartea și vezi dacă ai o intuiție așa de bună!
 • Simbolul Wild expandabil cu zaruri – apare pe toate rolele și se extinde pe pozițiile de lângă. În același timp, substituie toate simbolurile.

Deși sunt doar trei funcții, nu înseamnă că nu adaugă mai multă savoare unui joc deja dulce și generos! More Dice and Roll demo este alegerea perfectă pentru o zi de relaxare, în care nu vrei să dezlegi mii de funcții sau mistere!

Concluzii

După cum bine vezi, More Dice and Roll demo este un joc echilibrat, pe care merită să îl încerci. Cine știe, poate merge excelent și rămâne unul din favoritele tale! Și știi ce merge și mai bine cu un astfel de slot? Ai ghicit, un bonus! Dacă simți că te-ai antrenat destul cu More Dice and Roll gratis, poți să treci la următoarea etapă! Revendică un bonus fără depunere Winner de la noi de pe site, ca să ai destule jocuri și rotiri de dat zile întregi!