Genius of Leonardo

Genius of Leonardo slot te transportă direct în Florența, în apogeul Renașterii, pentru a te întâlni cu o personalitate excepțională! Dacă în The Story of Alexander free ai mers la luptă cu Alexandru cel Mare, de data aceasta activitatea este ceva mai pașnică. Vei descoperi intrigile curții și vei naviga prin interacțiuni cu infama familie Borgia.

Joacă Genius of Leonardo slot gratis!
Click aici sa joci GRATIS Genius of Leonardo
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96.03%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
100
icon slot 777
Număr de role
5

Ce simboluri întâlnești în Genius of Leonardo slot?

Așa cum este normal, fiind creat de către EGT, Genius of Leonardo slot este o capodoperă. Cam la fel ca picturile personajului despre care este acest slot! Alături de Leonardo Da Vinci vei putea să explorezi frumusețea Republicii Florența și secretele sale, lucru reflectat de simbolurile din joc. Dintre acestea, cele mai importante sunt simbolul Scatter (Mona Lisa) și Simbolul Wild (Omul Vitruvian). Cel din urmă plătește cel mai bine, valoarea fiind de 1000 credite, pe când a doua cea mai mare valoare este de 800 credite (la miză minimă).

Dacă vei combina toate aceste elemente din Genius of Leonardo free cu RTP-ul generos de 96.19% și volatilitatea medie, vei observa că este un slot complet echilibrat. Câștigurile medii la un interval mediu de timp completează atmosfera, făcând acest slot jocul perfect pentru începători, dar și pentru cei avansați.

Cum joci Genius of Leonardo EGT?

Să joci Genius of Leonardo slot este extraordinar de ușor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe miza dorită din bara de jos sau pe chenarul portocaliu pentru rotiri automate. Butonul cu 3 linii va deschide un meniu unde vei putea vedea cele 30 de linii de câștig și nu numai – acolo sunt disponibile toate informațiile despre slot! Inclusiv valoarea fiecărui simbol. Acest meniu este disponibil oricărui tip de joc, indiferent dacă este vorba de păcănele tematice sau păcănele clasice online.

O altă parte importantă a jocului Leonardo Genius slot este reprezentată chiar de funcțiile speciale. Acestea sunt des întâlnite în jocuri, fie că este vorba de GAMBLE sau simboluri speciale. Poți să citești despre ele mai jos!

Funcțiile speciale din Genius of Leonardo slot

Genius of Leonardo slot pune la dispoziție jucătorilor un număr modest de funcții. Nici prea multe, încât să nu știi ce să faci cu ele, dar nici prea puține, ca jocul să devină repetitiv. Uite mai jos ce te va ajuta să câștigi

  • Rotiri Gratuite – sunt aduse de simbolul Scatter, în funcție de câte astfel de simboluri reușești să strângi. Poți să profiți de până la 50 rotiri gratuite!
  • Simbolul Wild – substituie toate simbolurile, cu excepția lui Scatter.
  • Gamble – orice câștig mai mic de 1050 credite poate să fie dublat, doar dacă alegi cartea potrivită.

Poți să vezi cum se combină aceste funcții în Genius of Leonardo demo, complet gratuit la noi pe site! Dacă vrei totuși ceva mai detaliat, poți încerca Sweet Bonanza demo. Să vezi acolo funcții!

Concluzie

În concluzie, Genius of Leonardo slot este o păcănea perfectă pentru jucătorii care vor să scape măcar pentru puțin timp de prezent, retrăind istoria. Combină asta și cu un potențial de câștig bun, iar această păcănea o să devină rapid o favorită!