...

Mega Joker

Noi zicem că Mega Joker demo este printre cele mai bune păcănele clasice. Și sigur ai mai văzut-o în cazinouri precum Maxbet Online, NetBet sau altele. Dacă nu ai mai văzut-o sau, pur și simplu, crezi că nu este așa bună, îți recomandăm să citești în continuare. Vei afla totul despre slot, iar apoi poți să-l încerci total gratuit, tot în această pagină!

mega joker demo logo
Click aici sa joci GRATIS Mega Joker
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95,05%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
NU
icon linii de plata
Linii de plată
40
icon slot 777
Număr de role
5

Mega Joker demo – un slot cu jokeri, șeptari și fructe

Mega Joker demo se laudă ca fiind o păcănea produsă de Novomatic. Și este și normal! Producătorul este unul dintre cei mai buni din industrie. Mai mult de atât, face parte din categoria de păcănele clasice, adică jocurile cu șeptari și fructe. Acolo competiția e mare, deci este foarte greu să te faci remarcat.

Atunci, de ce iese Mega Joker demo în evidență? Păi, răspunsul este o combinație foarte echilibrată între experiență de utilizare, tematică, grafică, câștiguri și speciale. Bine, dacă e să ne gândim puțin, cam asta este povestea din spatele tuturor jocurilor Novomatic. Doar uită-te la Book of Ra Deluxe gratis! Dar, acum vorbim de jokeri, nu de Egipt. Așadar, hai să luăm fiecare element din combinație în parte și să-l analizăm! Începem cu ușurința cu care poți juca Mega Joker online.

Cum joci Mega Joker gratis?

Un joc bun trebuie să fie accesibil tuturor. Iar Mega Joker demo este exact așa! Pentru a începe, trebuie să dai scroll mai sus, apoi să dai click pe butonul de „Play” de pe imaginea slotului. Apoi, se va deschide o nouă fereastră și trebuie să aștepți câteva secunde până când se încarcă. Acum, ar trebui să ai jocul în față.

Următorul pas pe care trebuie să-l faci pentru a începe distracția cu Mega Joker demo este să setezi miza. Pentru asta, poți folosi butonul „Miză”, evident, dar și pe cel de „Linii”. Totuși, noi îți recomandăm să joci pe 40 de linii. Când ești fericit cu miza aleasă, mai trebuie doar să dai click pe „Start”. Așa vei declanșa fiecare rundă. Dar, dacă vrei ca rotirile să meargă automat, te poți folosi de butonul „Auto”, din stânga celui de start.

Cam atât despre cum joci Mega Joker demo! Dar, pentru unii jucători nu este de ajuns să afle cum joacă. Ei vor să meargă cu un pas mai în față și să descopere mai multe detalii despre joc, totul ca să devină într-o zi experți. Dacă te numeri printre ei, citește în continuare, pentru că vorbim de simboluri!

Mega Joker demo – structură și simboluri

Jocul de păcănele Mega Joker demo a fost gândit cu o structură de 5 role și 4 rânduri. Asta a făcut loc pentru 40 de linii de plată, iar RTP-ul a ajuns la un procent foarte bun, de 95,05%. Totuși, principalii actori din acest film sunt simbolurile. Fiecare îți va aduce o anumită sumă de credite, în funcție de natura lui și de miza setată. Hai să vedem cât plătesc simbolurile la o miză de 120 credite!

  • Șeptarul roșu și cel auriu – până la 1200 credite
  • Căpșuna și para – până la 720 credite
  • Strugurii și pepenele – până la 460 credite
  • Portocala, pruna, lămâia și cireșele – până la 300 credite

Plățile de mai sus sunt calculate pentru câte 5 simboluri pe linie de câștig. Dar, din moment ce Mega Joker demo este un joc de noroc, s-ar putea să nimerești, de multe ori, mai puțin de 5 simboluri pe o linie. Totuși, la capitolul câștiguri, te vor mai ajuta specialele. Ești curios să afli care sunt? Vezi în secțiunea următoare!

Mega Joker slot – simbolurile speciale

În ziua de azi, până și păcănelele clasice ca Mega Joker demo au una-două funcții speciale. Dacă nu știi ce sunt acestea, ei bine, ele sunt simboluri sau funcții ale jocului care-ți pot spori câștigurile. În cazul sloturilor clasice, specialele sunt ceva mai puține. Totuși, sunt bine venite! Hai să vedem despre ce e vorba!

  • Wild – este reprezentat de Joker și poate substitui toate simbolurile, în afară de Scatter. Deci, când nu ai nimerit chiar destule simboluri, dacă vine un Wild, îți poate completa linia. Mai mult de atât, o combinație de 5 Wilduri va plăti până la 6.000 de credite!
  • Scatter – este reprezentat de stea. De asemenea, este simbolul ce plătește cel mai bine în Mega Joker Novomatic. Cu o miză de 120 credite poți câștiga până la 48.000!
  • Dublaje – la fel ca în Haul of Hades free slot sau orice alt joc Novomatic, în Mega Joker demo poți să-ți dublezi câștigul de la o rundă. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe „Gamble” și să alegi o carte. Dar, dacă nu nimerești cartea, vei pierde întreaga sumă!

Concluzie

În concluzie, dacă nu ai încercat Mega Joker demo până acum, îți recomandăm să o faci. Slotul este foarte prietenos cu jucătorii noi, dar se dovedește a fi distractiv pentru toată lumea. Mai mult de atât, poate fi și profitabil, mai ales dacă ai noroc. Totuși, credem că cel mai bine ar fi ca, înainte să-l încerci într-un cazino online, să-l joci în varianta gratuită, la noi. Astfel, afli cum funcționează și cum plătește. Dar, atât de la noi astăzi, îți mai zicem doar „distracție plăcută”!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.