...

Shooting Stars

Ești gata de o aventură în spațiu cu Shooting Stars slot? Te așteaptă planete, stele și galaxii, cu plăți din ce în ce mai bune. Cine știe, poate nimerești un jackpot demn de numele „Luceafăr”! Este timpul să te îmbarci într-o experiență unică cu păcănele online gratis, direct la noi pe site!

Shooting Stars slot demo aici!
Click aici sa joci GRATIS Shooting Stars
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96,12%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
3

Shooting Stars slot: comete, planete și alte galaxii te așteaptă!

Shooting Stars slot este, puțin spus, inventiv. Ți-ai dorit vreodată, în copilărie, să fii un astronaut și să explorezi alte planete? Sau, mai bine, ai visat la lupte intergalactice precum cele din Războiul Stelelor? Ai ajuns exact la slotul potrivit! Acum nu numai că poți avea o experiență similară, dar poți să și câștigi din ea.

Tabla de joc transparentă face minuni pentru Shooting Stars demo. Simbolurile sunt bine delimitate, dar vei putea să vezi și liniile de joc. Totuși, cel mai mare beneficiu este că poți vedea galaxia din spate, cu o grămadă de planete ce așteaptă să fie explorate.

Grafica și animațiile sunt, cu toată onestitatea, uimitoare. De la contrast până la felul în care jocul se mișcă și la elemente specifice fiecărui simbol, totul este de calitate. Era însă de așteptat de la un producător ca Novomatic! Deci, în Shooting Stars free nu te vor uimi doar stele căzătoare și comete, ci și găuri negre, nebuloase, sfere de energie și alte planete colorate.

Shooting Stars gratis: cum te aventurezi în spațiu?

Deși Shooting Stars slot este captivant, nu te poți aventura într-o galaxie fără o hartă! Așa că, te vom ghida chiar noi în acest spațiu străin și îți vom spune cum exact te joci. Apropo, dacă îți place tematica asta cu stele și spațiu, o să fii încântat de Zodiac Wheel EGT, un alt slot ce poate să fie jucat gratuit la noi pe site!

Credem că știi deja cum să dai drumul la motoare cu butonul START, care îți va începe rotirile manuale. Dacă vrei să te bucuri de experiență și să mergi pe pilot automat, atunci  încearcă  funcția AUTO din Shooting Stars slot. Normal că experiența este customizabilă, mai ceva ca acele scaune comozi ale navei tale, așa că poți seta câte linii de câștig vrei. Acestea pot să fie între 1 și 10, depinzând de preferințele tale. De asemenea, și miza poate să fie setată prin butonul din dreapta, între 0,20 și 300. Ia în considerare faptul că poți utiliza funcția Gamble, cu care poți dubla câștigurile, doar dacă joci manual!

În timp ce joci păcănele tematice Shooting Stars slot este important să iei aminte că te pot ajuta de funcțiile speciale. Le poți lua drept niște super-modificări la nava ta de explorator spațial! Adică, mai bine zis, ți-ai tunat nava la maxim și ești gata de și mai multă distracție! Vom ajunge și la partea aceasta, imediat ce îți vorbim de structura jocului.

Structura și simbolurile din Shooting Stars gratis

Shooting Stars slot are o volatilitate medie, deci vei câștiga modest în intervale de timp echilibrate. Probabil ai ghicit deja că RTP-ul este destul de bun, având valoarea de 96,12%. Structura este cea la care te-ai așteptat cel mai probabil, fiind cea clasică de 5×3. Simbolurile reprezintă planete de tot felul, cu inele, simple, cu un mediu toxic sau arzător de fierbinți. Valorile, pentru miza minimă, de 0,20, sunt destul de bune, după cum poți vedea mai jos:

  • Simbolul sferei de energie – simbol Wild.
  • Simbolul soarelui – valoare minimă 1,00, valoare maximă 5,00.
  • Simbolul găurii negre – valoare minimă 0,50, valoare maximă 2,40.
  • Simbolul planetei roz – valoare minimă 0,14, valoare maximă 0,80.
  • Simbolul planetei albastre – valoare minimă 0,16, valoare maximă 1,00.
  • Simbolul planetei galbene – valoare minimă 0,10, valoare maximă 0,50.
  • Simbolul planetei verzi – valoare minimă 0,10, valoare maximă 0,50.

Shooting Stars slot – funcții speciale

Shooting Stars slot are câteva funcții interesante, de care merită să îți spunem câte ceva. Mai ales atunci când adaugă la experiența de casino digita și la adrenalină! Deși jocul e tematic, nu sunt mai multe funcții decât în sloturi precum Lucky Lady’s Charm Deluxe free. Iată-le mai jos!

  • Bonusul Shooting Star – când sfera aia albastră, care este simbolul Wild, apare pe rolele 2, 3 și 4 în orice poziție, se vor extinde pe acele trei poziții pe care pică pentru a își da un super câștig. Ca să fie treaba treabă, primești rotiri gratuite dacă apar alte astfel de stele. 
  • Gamble – după cum ți-am zis, în Shooting Stars slot îți poți dubla câștigul. Dar cum exact faci asta? Ei bine, vei avea de ales culoarea unei cărți de joc. Dacă nimerești, bravo! Vei dubla ce ai câștigat. Totuși, dacă nu reușești, vei pierde tot. Ce zici, merită să încerci? 

Shooting Stars demo are printre cele mai bune animații, atât ale simbolurilor, cât și ale acestor funcții. Dacă vrei ceva chiar și mai extra și colorat, Sweet Bonanza demo poate să fie următorul tău joc preferat!

Concluzie

Shooting Stars slot este un joc care îți oferă distracție și adrenalină de proporții cosmice. Iar partea cea mai bună este că îl poți încerca complet gratuit pe Rotiri Gratuite! Trebuie doar să vrei, pentru că nu e nevoie să-ți faci cont, să depui sau să descarci ceva. Noi îți urăm mult succes, fie ca planetele să se alinieze pentru un câștig!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.