Flaming Hot

Flaming Hot demo este o păcănică clasică, cu fructe delicioase care se rotesc pe ecran și cu flăcări care apar la fiecare câștig. Diversitatea culorilor, grafica și simbolurile amintesc de aparatele pe care le poți întâlni în cazinouri. Deci, experiența ta o să fie una de neuitat! Haide să vedem ce particularități are acest slot interesant! De altfel, poți să găsești multe sloturi diverse la noi pe site, în secțiunea de păcănele online gratis!

Joacă Flaming Hot demo!
Click aici sa joci GRATIS Flaming Hot
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95,53%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
NU
icon linii de plata
Linii de plată
40
icon slot 777
Număr de role
5

Flaming Hot demo: fructe, șeptari, BAR și foc!

Păcăneaua Flaming Hot demo aduce jucătorului experiența aceea hot, ca la aparate. Iar culorile reflectă exact acest lucru! Tabla de joc și fundalul sunt roșii, fiind în concordanță cu numele acestei păcănele. Varietatea culorilor simbolurilor contrastează, fiind de toate tipurile și formele.

Sunetul rotirilor, dar și cel prezent la fiecare câștig sunt specifice jocurilor clasice, deci își au locul în tematica lui Flaming Hot slot. Grafica și efectele nu sunt cele mai inovatoare din industrie, dar tocmai aici este farmecul lor! Simplitatea și moștenirea jocului este chiar cea care a captat atenția multor persoane, care au ajuns să îndrăgească acest slot!

Producătorul său este chiar EGT! Mai exact, providerul legendar, cunoscut în toată lumea pentru sloturile clasice. Este clar că Flaming Hot demo nu este singurul care a prins la public. Astfel că, dacă vei încerca și 30 Spicy Fruits EGT, vei înțelege popularitatea acestui creator de păcănele rapid!

Cum joci Flaming Hot demo?

Din moment ce este un clasic, Flaming Hot demo are același stil de joc cu care poate te-ai obișnuit. Ideea este destul de simplă: rotește, dacă ai câștigat, decide dacă dai Gamble sau nu, apoi rotește iar! 

Înainte de a începe, totuși, setează miza folosind meniul de jos. Producătorul folosește o valută specifică în varianta Flaming Hot demo, prin care o să recunoști oricând un joc de la EGT. Aceasta poartă denumirea de credite EGT sau EGT pe scurt. Așa că, alege între 40 și 800 și rotește folosind butonul cu săgeți circulare din dreapta!

Vei vedea 3 săgeți ceva mai jos de acest buton. Această funcție este ceva mai rar întâlnită, chiar și când vorbim de jocuri mai tematice, precum Egypt Sky slot. Prin acelea poți seta viteza rotirilor, mai ales că poți să te folosești de funcția AUTO pentru a face rolele să se rotească singure. În Flaming Hot free ai o balanță destul de consistentă, așa că încearcă jocul fără griji!

Jocuri aparate Flaming Hot – structură și funcții speciale 

Flaming Hot demo are o structură de 5×3, exact ca restul sloturilor clasice. Apropo, dacă vrei ceva care să te întoarcă în  timp într-un cazino, încearcă și Joker Poker gratis! Revenind la slotul nostru – acesta are un RTP de 95.53%. Volatilitatea este și ea mică spre medie, referindu-se la cât de des câștigi și cât de mult. Simbolurile sunt chiar speciale, Flaming Hot gratis adăugând fructe noi printre simbolurile sale, după cum poți vedea:

  • Simbolul dolarului – este un Scatter. Valoarea minimă este 80 EGT, iar cea maximă 20000 EGT.
  • Simbolul șapte – valoare minimă minimă este 4 EGT, iar cea maximă 1000 EGT.
  • Simbolul BAR – valoare minimă minimă este 40 EGT, iar cea maximă 300 EGT.
  • Simbolul pepenelui și simbolul banană – iar cea maximă minimă este 20 EGT, valoare minimă 200 EGT.
  • Simbolul strugurilor, mărului, caiselor și cireșelor – iar cea minimă minimă este 8 EGT, valoare maximă 100 EGT.

Iar toate aceste valori sunt calculate pentru miza minimă, de 40 credite EGT! Când începi tu rotirile la Flaming Hot demo, suntem siguri că vei vrea să diversifici pariurile pe care le pui. Așadar, valorile de sus sunt doar un „sneak peek”, atât cât să-ți faci o idee!

Păcănele Flaming Hot – funcțiile speciale

Fiind definită de simplitate, Flaming Hot demo este o păcănea care nu include zeci de funcții cu detalieri kilometrice. Totuși, sunt destule cât să-ți aducă un jackpot, dacă ai noroc. Iată mai jos ce te va ajuta să câștigi!

  • Funcția Wild – simbolul Wild apare doar pe pe rolele 2, 3 și 4 și poate substitui toate simbolurile (cu excepția Scatter) dacă se formează o linie câștigătoare.
  • Funcția Scatter – simbolul Scatter din Flaming Hot demo plătește cel mai bine, mai ales când prinzi 5!
  • Jackpot Cards – este un Jackpot progresiv, care se activează aleatoriu. Patru niveluri te așteaptă: nivelul 1 reprezentat de treflă (cel mai jos), nivelul 2 reprezentat de caro, nivelul 3 reprezentat de cupă, nivelul 4 reprezentat de pică (cel mai înalt). Pentru a alege un nivel, selectează trei cărți din 12. Primul simbol din care alegi aceste trei cărți o să fie nivelul tău.
  • Gamble – dacă te simți norocos, poți să folosești funcția GAMBLE pentru a dubla orice câștig sub 1400 EGT. Selectează roșu sau negru și vezi dacă dublezi sau pierzi tot!

Concluzie

Flaming Hot demo este un slot simplu dar distractiv, aproape la fel de colorat ca Asian Diamonds demo. Dă-i primul spin cu mult curaj, deoarece nu vei regreta că l-ai încercat! Până la urmă, la noi, pe Rotiri Gratuite, te joci 100% gratuit, deci nu riști nimic. Simte experiența unui casino clasic alături de demo-ul pe care ți l-am pus la dispoziție! Îți urăm mult succes la rotiri!