Just Jewels Deluxe

Dacă ai poftă de distracție și simboluri sclipitoare, atunci Just Jewels Deluxe slot este perfect pentru tine! Pietre prețioase, lingouri de aur uriașe și munți de bani te așteaptă, iar tot ce trebuie tu să faci este să dai spin! Acest slot combină toate elemente luxoase posibile pentru a te face să te simți ca un monarh bogat, cu coroana uriașă pe cap. Dacă ai jucat More Dice & Roll slot, o să să îți placă și acest joc, fiind similare ca atmosferă! Hai să vedem exact despre ce e vorba!

Joacă Just Jewels Slot aici!
Click aici sa joci GRATIS Just Jewels Deluxe
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95,42%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
10
icon slot 777
Număr de role
5

Just Jewels Deluxe slot – merită să-l joci?

Just Jewels Deluxe slot pare că te aruncă direct într-o mină plină de aur și pietre prețioase. Sau, mai bine zis, într-un seif regal uriaș! Albastrul intens al fundalului în mod clar dă această impresie.

Sunetele din Just Jewels Deluxe demo aduc aminte de păcănelele clasice, precum 40 Super Hot demo, mai ales când trebuie să alegi ce să faci cu un câștig! Grafica este foarte bună, fiind compusă din culori contrastante. Animațiile nu sunt extraordinare, fiind destul de simpluțe. Unele simboluri doar se învârt, iar altele se măresc puțin. Dar, asta nu face jocul să fie lipsit de farmec!

Producătorul său este chiar Novomatic, unul dintre cei mai apreciați creatori de jocuri de noroc. Dacă îți plac toate pietrele prețioase din acest lot, o să te bucuri și de Queen of Hearts Deluxe Novomatic! Aici, atmosfera este la fel de regală ca în Jewels Deluxe slot, doar că ceva mai roz!

Cum joci Just Jewels Deluxe slot?

Pentru a juca Just Jewels Deluxe slot nu ai nevoie de prea multă experiență cu păcănelele. Tot ce trebuie să faci este să te folosești de meniul din partea de jos a ecranului. Vei putea selecta numărul de linii de plată pe care îl dorești, dar și miza. De asemenea, ar trebui să știi că există și un mod de joc automat. Dacă însă vrei să dai chiar tu rotirile, butonul de start îți va fi cel mai bun prieten!

Butonul cu ajutorul căruia poți să schimbi miza totală se transformă în unul de GAMBLE la fiecare câștig, pe care îl vei putea dubla. Alege între roșu și negru, simte adrenalina și vezi ce se întâmplă! Cu ajutorul meniului din Just Jewels Deluxe slot vei vedea ce formă au liniile de câștig, precum și ce valori au simbolurile! Poți regăsi ce este necesar, totuși, mai jos!

Just Jewels Deluxe Novomatic – simboluri și structură 

Structura din Just Jewels Deluxe slot este de 5×3, cu un RTP de 95,42% și o volatilitate mică spre medie. Adică, vei câștiga mai des, dar ceva puțin. Ai 10 linii de câștig flexibile, ceea ce oferă oportunitatea utilizatorului de a alege cum exact dorește să joace. Simbolurile arată a pietre șlefuite, fiecare cu o valoare specifică pe piața jocurilor de noroc:

  • Simbolul lingourilor de aur – valoare minimă 0,30, valoare maximă 5,00
  • Simbolul banilor – valoare minimă 0,30, valoare maximă 5,00
  • Simbolul coroanei regale – valoare minimă 0,50, valoare maximă 50,00
  • Simbolul pietrei albastre și simbolul inimii roșie – valoare minimă 0,15, valoare maximă 2,00
  • Simbolul Scatter (Euro) – valoare minimă 0,20, valoare maximă 5,00
  • Simbolul pietrei verzi și simbolul pietrei mov – valoare minimă 0,10, valoare maximă 1,50

Simbolurile din Just Jewels Deluxe Gratis plătesc destul de bine, mai ales la miza totală de 0,10! La toate simbolurile de mai sus am calculat valorile pentru miza minimă, dar tu te poți juca cu până la 50 de credite pe rundă.

Funcțiile speciale din Just Jewels Deluxe free

Just Jewels Deluxe slot nu are multe funcții speciale. Dar, poți fi sigur că sunt niște speciale în joc, iar când le nimerești poți fi sigur că vine și o sumă destul de mare. Iată mai jos exact ce vei întâmpina!

  • Gamble – cu ajutorul acestei funcții poți să dublezi câștigurile de câte ori te ține norocul. Alege între roșu și negru și vezi dacă cartea de joc va avea culoarea aleasă de tine! Dacă nu, vei pierde tot câștigul, dar, dacă ai nimerit, suma pariată va fi dublată.
  • Scatter – acest simbol plătește de pe orice rolă și de pe orice poziție. De asemenea, este unul dintre cele mai valoroase simboluri din Just Jewels Deluxe slot!

Asta e tot! Just Jewels Deluxe slot nu excelează în funcții felurite, dar reușește să ofere adrenalină oricum. Iar cu adrenalina vin și câștigurile, mai ales când ai noroc!

Concluzie

Just Jewels Deluxe slot este una din păcănelele de pe lista de favorite a fiecărui jucător. Fiind atât de ușor de jucat și customizabil, slotul este perfect pentru jucătorii începători, care vor să prindă experiență. Și îl poți juca complet gratuit, la noi pe site! Dacă faci parte din jucătorii avansați, poți să încerci direct Sweet Bonanza gratis. Garantăm că este la fel colorat, iar grafica și funcțiile sunt uimitoare!